SAMSUNSPOR'UN ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

SAMSUNSPOR'UN ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

PTT 1.Lig'in 6'ncı haftasında zorlu 1461 Trabzon deplasmanından çok iyi futbol sergilememesi rağmen kazanmasını bilerek, 3 hafta peş peşe maç kazanarak seri yakaladı ve hanesine 9 puanı yazdırdı. Kırmızı Şimşeklerde moraller 1461 Trabzon galibiyeti ile düzelirken, iyi şeyler yapma işareti verilmiş oldu. En önemli kazanımı takım içindeki disiplin ve kenardan yapılan hamleler ile 1461 Trabzon'u rahat geçmiş oldu. Her iki takım dengeli bir birlerini tartarak müsabakaya başladılar. Gülen taraf Samsunspor oldu. Zaman zaman ev sahibi takımın baskı kuruyormuş görünüme girdiysede yapmış oldukları akımlar Samsunspor defansına çarparak geri döndü.

Mehmet Çakır o füze gibi golü, seyredenleri mest etti. Maçın son saniyeleri içerisinde Hasan'ın yapmış olduğu pas hatası kalemizde gölü görmemize sebep oldu. Ev sahibi durumu eşitledi. Başarılı Teknik Direktör Ümit Özat ikinci yarıya o bildik hamlelerini devreye sokarak, sakatlıktan yeni kurtulan ve bu maçta etkisiz olan Ofoedu'yu oyundan alıp yerine Ekigho'yu monta etti. Oyundan yeterli mücadeleyi gösteremeyen ve çok top kaybı yaşayan Murat'ı oyundan alarak geçen haftanın başarılı futbolcusu Ersel'i oyuna dahil etti. Bu futbolcu ilede galibiyet golünü bularak Samsunspor rahat bir nefes almış oldu ve hanesinede 3 puanı yazdırdı.

Rakip 1461 Trabzon maçta mücadelesini son dakikaya kadar sürdürdü. Teknik Direktör Ümit Özat'ın forma dağıtımında ki adaletini devam ettirdiği takdirde, Samsunspor hedefine ulaşacak ve maç kazanmaya devam edecektir. Burada birşeyi inkar etmemem gerekiyor, köşe yazarı olarak 1461 Trabzon maçına hiçbir menfaat beklemeden götürüp geri getiren fanatik Samsunspor taraftarı Ümit Özen adın teşekkür ediyorum. Oyunun son dakikalarında Kone'nin talihsiz bir Kırmızı Kart görmesi önümüzdeki maçlar açısından Samsunspor'da talihsizlik olarak görülürken bu hafta sonu kendi saha ve taraftarı önünde oynayacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında büyük kayıp olarak görüyorum. Kone'nin yerine dolduracak futbolcularında Samsunspor'un yerini dolduracak olduğunu hatırlatarak bu maçıda kazanacağımızı ümit ediyorum.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR