SAMSUNSPOR’U PARÇALADILAR

Ptt birinci liginin 18. Haftasında kendi saha ve taraftarı önünde malubiyetler serisine devam edildi. Teknik direktör Ümit Özat Samsunspor’u uçurumun kenarına bırakarak şapkasını alıp gitti, ilk yarıda kaldığımız yerden aldığımız acı mağlubiyet ile yolumuza devam ediyoruz. Teknik direktör Ümit Özat bu maçta gitmek için, Samsunspor’un mağlup olması adına yapabildiği herşeyi yaparak Samsunspor'u mağlup etmeyi başardı. Kafa yapısı bozuk kendisi ile barışık olmayan kavgacı ve kinci basınla kavgalı Özat gitti bu işte burada bitti.

Samsunspor’un kurulduğu günden bu güne kadar 50 yıllık spor yazarlığımda bir çok ünlü teknik direktörlerle çalışma imkanı buldum, hiç biriyle kavgalı olmadım bu kavgayı seven Özat basına koyduğu ambargo ile Samsun halkının sporda haber  alma özgürlüğünü yok etmiş oldu. Şimdi birazda maça dönelim, Samsunspor 2. ci yarıya bıraktığı yerden başladı sahada organize olamayan baskı kuramayan pozisyon üretemeyen bir takım hüviyetindeydi. Mükemmel oynayan stoper Fatih orta alanın beyni, duran topların ustası Mustafa Sevgi’nin oyundan alınmasına bir anlam veremedim, daha yetmezmiş gibi ikili mücadelerde rakibe top vermeyen İvanov’da oyundan alınması rakibe büyük bir avantaj sağlamış oldu. Samsunspor’u bu hale sokan ve acı mağlubiyetler taddıran Ümit Özat yaptığını yaparak takımdan ayrıldı, Samsunspor daha pozisyon bulamadan penaltı ile 1-0 öne geçmesine rağmen gol bulmakta sıkıntı yaşayınca gol arayan taraf ise rakip Altınordu idi,Ofeudu maçın kaderini değiştirecek pozisyonları cömertçe harcamaya devam edince, Samsunspor 2. Golü bulamadı.

Futbolcularımız adam paylaşmasını yapamayınca  hak eden bir futbol oynamadı rakip Altınorduda bir yabancı futbolcu bulanmamasına rağmen Türkiyede tek akedemik bir futbol okul takımı hüviyetinde sahada mücadele ederek koşarak, savaşarak maçı kazanmasını bilerek 3 puan’ın sahibi oldu. Samsunspor takımı başarılı olması için bir mucize olması gerekirmi diye soracak olursanız bende size bir sihirli el değerse neden olmasın derim, kötü ihtimal vermiyorum bundan sonraki gelişmelerde iyi şeyler olmassa sezon sonunda kümede kaldığımıza şükreden taraf oluruz.


HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR