SAMSUNSPOR'DA YENİ BEYAZ SAYFA

Ptt 1.lig'in 19. haftasında Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde büyük bir hamle yapıp transfer atağına geçen ve sezona şampiyonluk parolaı ile başlayıp ligin dibine demir atan Karşıyaka, Samsun'a iddialı geliyor.. Samsunspor ise Ümit Özat'ın Kulübe verdiği tahribatlar sonrası Samsunspor'da yeni beyaz bir sayfa açılarak Yönetim başta Erkut Tutu olmak üzere hemen Teknik direktör arayışlarını tamamlayarak Engin Korukır'ı göreve getirdiler..


Ekibi ile gelen yeni Teknik direktör sadece Kenan Yelek'i kadrosuna dahil ederek kaleci antrenörü ile çalışmayacağını söyledi. Bismillah diyerek Nuri Asan Tesislerinde iki gündür çalışmalarını sürdüren yeni Teknik adam Engin Korukır ilk açıklamasında üst sıralara tırmanalara Samsunspor'u ilk altıya taşıyacaklarını söyledi...


Samsunspor bugünden itibaren maddi konularda kendilerine gelir getirecek konular üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bilet çekilişinden kulüp kasasına 420 bin lira katarak az da olsa Kulübün bazı ihtiyaçlarına derman olmuş oldu. Tabiki bu yeterli değil. Takımın başarılı olabilmesi için daha çok paraya ihtiyaç olduğunu benim gibi herkes biliyor.. Burada göre kurum ve kuruluşlara, Büyük şehir ve ie bilçe belediyelerine ve Oda başkanlarına durumu iyi olan zengin iş adamlarımıza çok görev düştüğünü söyleyerek, yapılacak yardımlarla takımın düştüğü kötü durumdan tekrar ayağa kaldırmak adına çalışmalar yapılması gerek.. 


Yeni hocamıza şöyle bir parantez açalım.. Elbette herkesin geçmişte inişli çıkışlı dönemleri olmuştur.. Ancak Samsunspor'un teknik direktörü olarak Hüseyin Kalpar ve Erhan Altın'da geçmişte pek bir başarı sağlayamamalarına rağmen bu kulübün ve taraftarların desteğini arkasına alarak takımı Süper lige ve Play-off finallerine taşımışlardır.. Kim bilir belkide yeni Teknik direktörümüz Engin Korukır'da Samsunspor'da beklenen patlamayı yapar ve takımı şampiyon olarak Süper lige taşır.. Hepimiz neler olacağını bekleyip göreceğiz.. 
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR