SAMSUNSPOR'DA HER ŞEY RAYINA OTURUYOR

Samsunspor da Efsane Başkan İsmail Uyanık'ın ardından Teknik direktörlük görevine Ertuğrul Sağlam geldi ve daha sonrasında Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım kamuoyunu aydınlatmak için kendisinden beklenen açıklamayı önceki gün gerçekleştirdi.

Her şeyi açık ve net bir şekilde açıklayan Yüksel Yıldırım, anlayacağınız davul da bende tokmak da bende diyerek yaşananlara son noktayı koydu. Yıldırım, Samsunspor sevdasının kendisinde 2 buçuk yaşında başladığını ve kimsenin kendisini zorla buraya getirmediğini ve sevdasının peşine geldiğini belirtti..

Samsunspor son derece önemli bir müsabaka olan Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.. Kırmızı şimşekler kendisine ters gelen bir takım olan Sarıyer'i sahasında mağlup ederek liderlik inadını sürdürmek istiyor..

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam oyuncuları bu maça en iyi şekilde hazırlıyor.. Samsunspor'da son 10 günde yaşanan bu gelişmeler takıma en ufak şekilde dahi yansımaması da bence son derece önemliydi. Artık Samsunspor'da raylar yerine oturuyor.

Şahsımın sorusu üzerinde Yüksel Yıldırım Samsunspor'un yeni pilot takımının Çarşambaspor olacağını buradan size müjdeliyorum.. 

BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR