SAMSUNSPOR MAZİSİNİ ARIYOR

Samsunspor Ptt 1.lig'in 19. haftasında kazanamama serisini 8 haftaya çıkardı. Galibiyet görememenin moral bozukluğu takımın üzerine karabulut gibi çöktü.. Hafta içerisinde Samsunspor'un 3 puanının silinmesi Camia üzerine şok etkisi yarattı. Samsunspor şayet bu maçı kazansaydı üst sıralardan kopmamak adına iyi şeyler yapmış olacaktı.. Ayrıca 3 puanıda telafi etmiş olacaktı.. 

Samsunspor'dan ayrılan Ümit Özat ligin 10. haftasında görevi bıraksaydı Samsunspor'a verdiği zararı kapatma açısından da çok iyi olacaktı. Ancak Özat'ın sezonun ikinci yarısında takımdan ayrılması bütün dengeleri alt üst etti. Kırmızı beyazlılar bu maçta son haftarların en ciddi mücadelesini sergiledi. Pozisyonlar buldu pozisyonda verdi. Ama ne yazıktırki duran toptan kaleye çok yakın bir mesafeden baraja rağmen yediğimiz gol ne yazıkki 1 puanı Adana'da bırakmamıza sebep oldu... 


Bu maçta görülen şu, futbolcular öz güven eksikliklerini belli ettiler. Geride kalan 15 haftada neler olabilir.. Samsunspor bu maçtan sorna yukarıyı yakalayabilecekmi derseniz ? Olabilir derim.. Daha aşşaya düşermi derseniz ? bulunduğu yeri muhafaza eder derim.. Bu hafta itibariyle Yönetime çok önemli görevler düşüyor.. Vakit kaybetmeden hemen ya Kenan Yelek ile devam, Yada yeni Teknik direktör bulunması açısından elimizi çabuk tutmamız gerekiyor.. 


Takımda kaybolan öz güveni yeniden kazanılması.. Takımdaki birlik ve beraberliği tehsir etme açısından kan değişimi gerekli diyorum.. Samsunspor takımı transfer yapamamanın ezikliğini yaşıyor.. Mevcut kadronun bu ligin üstesinden gelebilirmi diye soracak olursanız eğer lig başladığında neler yaptığını gördüğümüz bu takım bu ligde çok şeyler yapabileceğinin inancını taşıyorum.. Adanademirspor maçındaki mücadelenin çakılan bir kıvılcım olacağına inanıyorum.. 

 

Samsunspor dürst ve karekterli futbolcuları ile en kısa zamanda üzerindeki bu karabulutları, olumsuzlukları ve kanıyan bu yarayı çok çabuk sararak eski günlerine dönmesi içten bile değil diyorum.. Burada en büyük görev Kurum ve Kuruluşlara, Büyük Şehir Belediyesine,  İş adamlarımıza büyük görevler düşmektedir.. Takımın düşmüş olduğu bu kötü ortamdan kurtulabilmesi ona yapılacak yardımlarla düzlüğe çıkması demektir diyorum.. Samsunspor büyük bir camia 50. yılını kutladığımız bu günlerde Kırmızı Şimşekler büyük bir patlama yaparak lig fiktüründe kendisine layik olan yerde ligi tamamlayacağına inanıyorum.. 


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR