SAMSUNSPOR KARTEPE'DE GÜÇ DEPOLUYOR

SAMSUNSPOR KARTEPE'DE GÜÇ DEPOLUYOR

Samsunspor'da Teknik Direktör sorunu bir türlü netleşmedi. Son olarak Kemal Özdeş ile anlaşma yoluna giden Kırmızı Beyazlılar, Özdeş'in 80 Bin TL istemesine ve 6 yardımcı ile gelip Kenan Yelek'i takımda istememesine Başkan Tutu dur dedi. Dün karayolu ile İzmit Kartepe kampına gecikmelide olsa ulaşan Kırmızı Beyazlılar ilk antrenmanına antrenör Kenan Yelek ve Yunusu Şenocak nezaretinde gerçekleştirdi.Dün tek günde 2 idman yapmış olan Kırmızı Beyazlılar dayanıklılık çalıştı. 


Parayı görünce, Samsunspor'u hiçe sayan, Kırmızı Beyazlı Camia'ya denenmek için gelip 300 Bin TL alan Hasan Kılıç, Süper Lig'den teklif gelince adeta bizi hiçe saydı. Nuri Asan Tesisleri'nde gitmek istemiyorum, ama bırakmıyorlar dedin. Ben sana yakıştırmadım, Hasan Kılıç. Ofoedu'ya gelecek olursak, Karşıyaka'dan disiplinsiz hareketlerinde dolayı kovulan bir futbolcuydu. Taraftar Ofoedu'yu , Ofedu yaptı. Şimdi ise Ofoedu sadece Antalyaspor diyor. Ofoedu anlarım da, Hasan Kılıç bizleri çok üzdü. Kırmızı Beyazlı Yönetim ağırlığını koyarak 2 futbolcuyu da kampa dahil ederek takımda kalmasını sağladı.

Samsunspor 4 yeni futbolcu ile sözleşme imzaladı. Bunlar Muharrem Efe, Oğuzhan Berber, Mehmet Çakır, Ersel Aslıyüksek oldu. Başka bir değineceğim konu ise Sezer Özmen'e Avrupa yolu göründü gibi. Samsunspor ile Sezer'in yolları sanki birleşmeyecek. Samsunspor 2015-2016 sezonunda yine zirvede oynamak için yapılan eksik bölgelere takviyeler yapmak çalışıyor. Transfer çalışmalarını sürdürmek için Sportif Direktör Çoşkun Zeren Samsun'da kalırken, Metin Ateş kafile başkanı olarak kartepeye gitti. Öncelikle Sportif Direktör Coşkun Zeren'i tebrik ediyorum. Samsunspor'un şu zor günlerinde kaliteli futbolcu bulmak için gece gündüz çalıştı ve çalışıyor da. Taraftarın ve basının baskısına rağmen, Kırmızı Beyazlı Camia'da transfer çalışmalarına dair bütün cevapları vererek kamuoyunu bilgilendirdi. Samsunspor'u kartepe kampını  tamamlayacak ve 2 gün bayram izni kullanıp, daha sonra 2'inci etaba geçecekler. Taraftarların kombinelere ilgi göstermemesinin sebebi, kombine fiyatlarının yüksek olması, belirtilen kale arkası fiyatı 100 TL, fakat teker teker bilet alınca 75 TL'ye düşüyor, eğer yönetim kombine fiyatlarını az bir şey aşağı çekerse taraftar kombineye ilgi gösterecek. Gelecek sezon sürpriz bir sezon olacak, ama bizler takımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. 50 senedir destekçisiyim ve bunmanda gurur duyuyorum. 

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR