SAMSUNSPOR İÇİN 6 PUANLIK MAÇ

Ptt 1. Liginin 24. Haftası bana göre zorlu maçlar oynanma haftası olarak tarihe geçecek, Samsunspor açısından cumartesi günü saat 16:00’da 19 mayıs stadında oynanacak Samsunspor Alanyaspor müsabakası haftanın en önemli ve kritik müsabakası. Alanyanın kazanması halinde 43 puana yükselerek süper lige çıkmak için 2.ci sırayı kapmış olarak, Samsunspor’un kazanması halinde puanını 34.de çıkararak, play off çizgisini yakalamış olacak, 3 maç üst üstüne kazanan kırmızı şimşekler 4. Cü maçta Gaziantep Belediyespor karşısında aldığı acı mağlubiyet ile sert bir fren yapmış oldular. Yapmış olduğu bu fren taraftarları ve Samsun şehrini üzüntüye boğmuştur, böylemi olacaktı kırmızı beyazlılar, iyi bir çıkış yakalamışken bu maçta hiçbir performans göstermeyerek mağlup olmanız taraftarların umudunu suya düşürmüş oldu.
Bu maçın kahramanlarından kaleci Furkan Köse ve Canberk’in sakatlanmasına rağmen göstermiş oldukları performans Samsunspor adına sevindirici olmuştur. Bu maç geride kaldı önümüze bakalım, sayın Engin Korıkır gözler senin üstünde yaptırmış olduğun antrenmanlarda gözlerin futbolcuların üstünde olsun. Alanyaspor maçında yapacağın hatalar senin ve Samsunspor’un sonu olur, maçı iyi okur kazanırsan hem sen hemde Samsunspor zirve yapmış olur.

Alanyaspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar Samsunspor’u iyi tanıyan bir teknik adam, Gaziantep müsabakasında yardımcılarına maçı izleterek, Samsunspor hakkında bilgi toplayarak ona göre tedbir alacağının haberlerini aldık. Alanyaspor’un golcüsü Ayite kırmızı kart cezalısı oluşu Samsunspor adına kazançtır, kısacası kırmızı şimşekler kendi saha ve taraftarları önünde 6 puanlık hayati bir müsabaka oynayacaklar. Samsunspor’un süper lig iddiasını devam ettirebilmesi adına mutlak kazanan taraf olması lazım, buradan uyarıyorum Samsunspor başkanını ve yönetimini, Gaziantep Belediye maçında kavgalaşan Kone ve Ofeudu arasındaki restleşmenin tatlıya bağlanması gerektiğine inanıyorum. Samsunspor’da bu haftadan itiberen birlik ve beraberliğe şehrin desteğine ihtiyacı var. Samsunspor’un yüce taraftarı cumartesi günü sat 16:00’da Samsuns 19 mayıs stadını doldurarak Samsunspor’a bu maçta büyük destek vermeniz gerekiyor, bu maç samsunspor’un olma ve olmama maçı, herkes bu maça bu bilinç içerisinde gelmesi gerekiyor.
HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR