SAMSUNSPOR GOL OLDU YAĞDI

Geçen hafta deplasmanda Bakspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara alan Yılport Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde 3 haftada 2 galibiyeti bulunan Tarsus İdman Yurdun'u konuk etti..

Bir çok yorumcuya göre Samsunspor'un kağıt üzerinde favori olduğu açık bir şekilde belliyken Kırmızı şimşeklerin gücünü  5-0 lık net sonuçla herkes bir daha görmüş oldu. Bu ligde öyle 5 gol atıp gol yemeden maçı tamamlamak hiç ama hiç kolay değildir..

Sevgili okurlarım Samsunspor da Tarsus maçında o iyiydi bu vasattı diye bir değerlendirme yapmayacağım. Çünkü takım olarak Samsunspor sahada basmadık yer bırakmadı ve istekli arzulu mücadelesinin karşılığını da 5 gol atarak 3 puanla almasını bildi..

Maçınbana göre iki kahramanı vardı. Maçın farklı skorlarla kazanmamızın iki mimarı vardı. birincisi her zaman olduğu gibi İlyas Kubilay Yavuz, ikinci mimarı ise son dakikada Samsunspor'a kazandırılan Gökhan Alsan
.

Bu iki futbolcu dokan dakika taraftarların taktirini ve alkışını kazandılar tabi burada diğer futbolcularımında hakkını yemek istemiyorum futbol iki kişi ile oynanmıyor futbol takım oyunudur birlik ve beraberlik içinde bu müthiş galibiyet geldi türbünler çoştu  işte bana göre bu samsunspor olmalı diyorum koşan savaşan ve ısıran bir Samsunspor....

Şimdi hedef Afyon.. Rakip geçen sezon Tff 1.ligde mücalede etmiş ve küme düşmüş. Elindeki bir çok oyuncu ile yollarını ayırmışlar. Sahasında iyi oynayan bit ekip. Ancak Samsunspor bu deplasman da kalitesini sahaya yansıtarak yüce taraftarının da gücünü omuzlarında hissederek sahadan 3 puanla ayrılacağına inancım tam. 

Buradan tüm yüce Samsunspor taraftarlarına sesleniyorum.. Herkes sandıktaki Samsunspor bayraklarını çıkarsın ve balkonlarına pencerelerine assınlar.. Gün şehri şampiyonluk havasına sokma günü.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR