SAMSUNSPOR EYÜPSPOR'A BİLENİYOR

Milli ara öncesi sahasında Manisa futbol kulübünü 1-0 mağlup ederek haftalar süren kötü gidişata dur ya kırmızı beyazlilar ligin flaş takımlarından Eyüpspor’u deplasmanda mağlup etmek istiyor.

Özellikle Manisa karşısına alınan kritik galibi takıma olumlu yönde yansıdı.. milli arayı da boş geçmeyen Samsunspor Antalya kampında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi..

Bu maçın özetini izlerken de takımın ne kadar iştahlı ve moral motivasyon üç seviyede olduğunu bir kez daha görmüş olur..

Ben inanıyorum ki Samsunspor deplasmanda eyüp spora karşı da kora kor mücadele sergileyerek puan veya puanlarla Samsun’a dönecektir..

Biraz geç olsa da takımdaki raylar yerine oturuyor.. Samsunspor yeni Sportif direktörü Cenk İşler’inde dediği gibi.. 

Üst sıralarla orta sıraları arasındaki makas dağılmaması için Samsunspor’un her maçtan puan çıkarması lazım..

Bu nedenle Manisa karşısına alınan galibiyeti taşlandırmak adına Eyüpspor karşısına en kötü bir puanı kopararak yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz..

Benim takımı olan inancım ve güvencim sonsuz.. eminim ki bu takım eyüp deplasmanından güzel bir neticeyle Samsun’a dönecek ve yoluna emin adımlarla devam edecektir.. Pazartesi günü saat 19:00’da oynanacak Eyüpspor karşılaşmasından sonra görüşmek dileğiyle.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR