SAMSUNSPOR AĞIR TRAMVA GEÇİRİYOR

SAMSUNSPOR AĞIR TRAMVA GEÇİRİYOR

PTT 1.Lig'inin 22'inci haftasında Samsunspor Adana'da tökezledi. Süper Lig yolunda ağır bir darbe alan Kırmızı Şimşekler telafisi mümkün olamayan kritik bir 3 puanı rakip Adana'ya 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nun çimlerine gömmüş oldu. Hesapta olmayan bu mağlubiyetin sorumlu kim? PTT 1.lig'in 2'inci fırtına gibi başlayan Kırmızı Şimşekler takımda olan havayı mağlubiyetle bozdu. Oyuna etkisiz ataklarla başlayan Samsunspor rakibini bana göre küçümsemiş oldu. Bu küçümseme de Kırmızı Şimşekler çok ağır bir darbe oldu. Bu müsabakada Samsunspor'un futbolcularının nerede ne şekilde oynadığı belli olmadı. Kırmızı Beyazlıların gol silahları Ofoedu ve Mbilla etkisiz oyunu sahaya yansıyarak hücumda istediğini alamayan Samsunspor defansa çekilerek 1 puana razı olurken onunda elinden kaybetti. Müsabakanın ilk yarısı kilitlendi ve berabere sonuçlandı.

İkinci yarıda sahneye kendisinden çok şey beklenen Samsunspor'a umutla transfer edilen forver Ivanov'un sol tarafta rakibini ters yatırarak vurduğu harika plaseyle takımını 1-0 öne geçirmiş oldu. Kırmızı Beyazlılar 38 numaralı oyuncusu Ivanov bence bu karşılaşmada Samsunspor'un yıldızı idi. Adanaspor'da oyuna sonradan girip devleşen Ahmet Dereli attığı 2 kritik gol ile takımının hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Kenarda maçı izleyen Teknik Direktör Erhan Altın rakip takıma size galibiyet yakışır dercesine yapmış olduğu futbolcu değişiklikleri Samsunspor hareketlendirecek cinsten olmayıp daha kötü duruma taşımış oldu. Bu maçta müthiş bir mücadele hırsı gösteren pres yapan, çok koşan ve golü atan Ivanov'u sanki ödüllendirmiş gibi sahadan alması hem beni hemde taraftarların tepkisini çekti. Haftalardır yenilgi yüzü görmeyen Samsunspor'da böylece büyü bozulmuş oldu.

Bu haftadan itibaren en büyük görev Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve yönetimine düşüyor. Acil ve kalıcı tedbirler alınması gerektiğini düşünüyorum. Zaten maddi sıkıntılarla boğuşan Samsunspor'un bu mağlubiyet havasını bozmuş oldu. Bütün taraftarlar pazar günü Antalya maçında Adanaspor'u mağlup etmiş Samsunspor'u 19 Mayıs'ta bekliyor olacaktı. Bakalım şimdi o taraftarlar tribünde yerini alabilecek mi? Adana mağlubiyeti Samsunspor'a her yönden zarar vermiş oldu. Telafisi çok zor bir mağlubiyet aldı Kırmızı Şimşekler zayıf Adanaspor karşısında mutlaka kazanması gerekiyordu. Şimdi soruyorum sizi Kırmızı Beyazlar bu ağır tramvayı nasıl atlatacak. Size göre çare nedir? Yenilmek dünyanın sonu değil önümüze bakıp Antalya'yı pazar günü mağlup ederek eski havamızı tekrar yakalayalım.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR