PLAY-OFF UMUTLARI SUYA MI DÜŞÜYOR ?

Ptt 1.lig'in 28. haftasında Samsunspor deplasmanda 15 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen lider Adanaspor'a konuk oldu. Play- offlara biraz daha yaklaşmak adına Kırmızı şimşekler bu zorlu deplasmandan puan veya puanlar çıkarmak adına Adana'ya  gittiler. Burada önemli olan en büyük şey mutlaka puan yada puanlarla dönmekti. Ama ne yazıkki olmadı..  Teknik direktör Engin Korukır'ın önemli silahlarından Ofoedu ve İvanov gibi futbolcularla maça başlamaması bana göre Samsunspor adına büyük kayıptı.. Kendim ettim kendim buldum senoryosu bu maçta yaşandı. Musa Aydın'ın net gol pozisyonunu değerlendirememesinin ardından Samsunspor golü kalesinde gördü.. 

Bu kadar önemli bir maçta iki tane çok basit gol yedik ve ne yazıkki büyük umutlarla gittiğimiz Adana deplasmanından elimiz boş döndük... Samsunspor oyunada iyi başlamıştı aslında. Ancak bitirici vuruşları yapamayan Kone ve Ersel son sözü söylemediler akabinde de kontra bir topla ceza alanına giren Adanaspor'lu Emre  göz göre göre topu ağlarımızla buluşturdu.. Ve bu golle Adanaspor 1-0 öne geçerek ilk devreyi önde tamamladı. 


İkinci yarı başlar başlamaz aynı oyuncu Emre, Furkan'ın öne çıkışını affetmedi ve orta şut karşımı ile kalemize gönderdiği top gol oldu. Samsunspor Teknik direktörü şok golün ardından adeta kendine geldi ve oyuna geçte olsa müdehale ederek aynı anda Ekigho ve Ofoedu'yu oyuna sürdü. Bu değişikli Samsunspor'a biraz canlılık getirsede gol yollarından başarılı olamadık. Daha sonra Korukır son kozunu oynadı.. Hiç tercih etmediği İvanov'u oyuna sürdü. Yapılan bu değişiklikler Samsunspor'a gol getirdi. Kone yine çabukluğunu gösterdi ve durumu 2-1'e getirdi. 


Benim anlamadığım tek şey.. Korkukır'ın sahay sürdüğü 11 sanki Adanaspor'un işine yardı. Maçtan önceş korkak futbol oynamaycağı ve defans yapmayacağı açıklamalarında bulunan Tecrübeli hoca ne yazıkki maçın ilk yarısında takımına defansif bir oyun stili oynatarak rakibin ekmeğine yağ sürmüş oldu.. Kalan maçlarda şayet bu hatalar tekrarlanırsa bana göre Samsunspor'un Play-off umudu suya düşmüş olur. Bundan sorna Başkan ve Yönetim taraftarlar iş birliği içerisinde olarak takımın kazanmasında büyük bir etket olmaları gerektiğine inanıyorum.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR