NASIL BAŞLARSA ÖYLE BİTER

NASIL BAŞLARSA ÖYLE BİTER

PTT 1.Lig'in ilk haftası tekrar geldi çattı. 2 sezondur direkten dönen Kırmızı Şimşekler, bu sezon mutlaka Süper Lig'e çıkmayı hedefe koydular. Samsunspor hafta boyunca Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ümit Özat ve Atrenör Kenan Yelek nezaretinde sıcak havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürdüler. Samsunspor dün uçakla Denizli'ye ulaştılar. Otele yerleşen Kırmızı Beyazlılar, akşam yaptıkları ter idmanında sonra maç saatini beklemeye başladılar. 


Sezonun ilk müsabakasında genç dinamik bir kadroya karşılaşacak Samsunspor, rakibini hafife almayarak bu maçta 3 puanı hedefe koydular. Lig'e iyi başlamayı düşünen Samsunspor, taraftarlarını çoşturmak adına mutlaka Denizli'den puan ve puanlar ile dönecektir. Bu sezon PTT 1.Lig zorlu takımlardan oluşuyor. PTT 1.Lig'de yabancı sınırlamasına düzen getirilikten sonra bir çok takım, kadrosunu Süper Lig'e çıkmak için güçlendirdi. Bu durumda bu sezon PTT 1.Lig'in çok zor olacağının işareti. Samsunspor'da sakat olan Ofedu hafta boyunca takımla beraber çalıştırılarak, Altınordu müsabakası için hazır hale getirildi. Bu zorlu karşılaşmada görev alması bekleniyor. 


Biz bu takımdan taraftarlar ve şehir olarak, şampiyonluk bekliyoruz. Ama ne yazıkki taraftarlar olarak üstümüze düşen görevi yapmıyor. Koskaca Samsunspor taraftarına 250 kombine yakışmıyor. 21 Bin 112 Passolig satılarak, PTT 1.Lig'de en çok passoligi olan taraftarı arasında 3'ncü sırada yer alıyoruz. Bu yüce taraftarın, Samsunspor nasıl manevi destek bulunuyor, maddi destekte de bulunması gerekiyor. Samsunspor sezonun ilk müsabakasında, Denizli'de büyük bir sınava çıkıyor. BU sınavdan başarılı olarak çıkabilmesi için havanın çok sıcak olmasına rağmen futbolcuların saha içerisinde büyük bir özveri göstererek savaşmaları gerektiğine inanıyorum. Senin adın Samsunspor! Bir markasın... O gücü sahaya yansıtarak müsabakadan galip, 3 puanı hane yazırman lazm.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR