KOLAY MAÇ YOK !

KOLAY MAÇ YOK !

Samsunspor zorlu Şanlıurfaspor deplasmanından elde ettiği 1 puan bana göre iyi sayılacak bir puan.. Bundan sonraki maçlarımız hiçte hafife alınacak maçlar değil.. Örneğin pazar günü kendi saha ve taraftarlarımız önünde oynayacağımız kardeş takım Orduspor maçını hiçte hafife almamak gerekiyor..! 

Size geçmişten bir örnek vermek istiyorum.. Kardeş takım dediğimiz Ankaragücü ile kendi sahamızda oynadığımız müsabakada bütün tribün maç boyunca Ankaragücü futbolcularını alkışlamıştı.. Sonuç ne oldu biliyormusunuz ? Hatırlatmak isterim.. Maç 4-0 Samsunspor'un aleyhine sonuçlanmıştı. Yine Karadeniz derbisinde kardeş takımımız Orduspor ile karşılaşacağız ve onları alkışlayacağız.. 

Fakat maça ciddi bakarak disiplinli bir şekilde zorlu bir rakiple oynuyormuş gibi mücadele etmemiz ve maçı kazanarak sahadan 3 puanla ayrılmamız çok önemli.. Bu neden karşılaşma öncesi Yönetim, Teknik heyet, Futbolcular ve özellikle taraftarlarımızın rehavete kapılmamaları gerektiğini hatırlatıyorum.. 


Samsunspor'da geri sayım başladı.. Orduspor müsabakasından sonra geriye dönüp baktığımızda bir birinden zorlu 7 karşılaşmamız daha var.. Bunların 4'ü kendi sahamızda 3 karşılaşmamız ise deplasmanda oynanılacak.. Şimdiden hatırlatmak isterim.. Gelecek hafta deplasmanda zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına çıkacağız. Gaziantep temsilcisinin Play-off'a kalma umutları varken mücadelenin çok zorlu geçeceğini şimdiden belirtiyorum.. Bu maçın beraberliği ve mağlubiyeti olmaması lazım.. Mutlak galibiyet parolası ile bu mücadeleye hazırlanmalıyız.. 


Oynanmamış hiç bir maç kazanılmış sayılmaz.. Önce hayırlısı ile pazar günü saat 16.00'da Orduspor karşılaşması kayıpsız geçelim. Hanemize 44 puanı yazdıralım.. Ondan sonra yolumuza emin adımlarla devam edelim.. Buradan başta Samsunspor Başkanı Erkut Tutu olmak üzere Yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum.. Sizler 2011 yılında bu takımı nasıl süper lige taşıdıysanız.. 2015 yılında da Bizleri Süper lige uçuracağınızdan tek bir şüphe duymuyorum.. Son bir şey hatırlatacağım.. Şehirdeki kurum ve kuruluşlar.. İş yerleri oda başkanları ve bütün Belediye Başkanlarına seslenmek istiyorum.. Bugün itibari ile Şehrin her köşesine firmalarımızın isimlerini yazarak Kırmızı-beyaz dev bayraklarla 2011 yılında Samsun'u nasıl süslediyseniz 2015 yılında da öyle süsleyin.. Bekle bizi süper lig geliyoruz..! Her Şey Büyük Samsunspor İçin !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR