KAZANMAYI UNUTTUK

PTT 1.Lig'in 14'ncü haftasında Samsunspor zorlu Denizli deplasmanında çıktığı müsabakada kötü gidişe dur diyebilmek adına, sahada yer aldı. Oyuna temkinli başlayan Samsunspor, kazanmak adına oyun üstünlüğünü eline geçirmeye çalıştıysada alt sıralarda kurtulmak isteyen Denizlispor'un direnci kıramadı. Samsunpor aradığı golü bulamadı. Denizlispor ileride Recep Niyaz ile kontra atak golü aramasına rağmen defansın geçmeyi başaramadılar. 


Bu hafta kaleyi devr alan Furkan gösterdiği performans ile ilerisi için umut verdi. Recep Niyaz ve Genkov iki önemli şutunu kornere atan Furkan, kalede adeta devleşti. İlk yarıda her 2 takımda karşılıklı ataklar geliştirerek gol aradıysada goller gelmedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. Samsunspor ikinci yarıya Erdi Dikmen'i oyuna dahil ederek, sarı kartlı Mehmet Çakır'ın oyundan alınması ile Teknik Direktör Ümit Özat gençlere yer verme huyunu devam ettirdi. Samsunspor'da daha sonra Teknik Direktör Ümit Özat, Ofoedu'yu oyundan alarak yerine Alperen'i dahil etti. Zirveden kopmamak adına mutlak kazanmak zorunda olan Kırmızı Şimşekler, kalan dakikalarda riski göze alarak Denizlispor kalesinde tehlikeli olmaya başladılar. 


Teknik Direktör Ümit Özat bu maçta yine yanlış oyuncu seçeneğini ortaya koyarak, oyunda kalması gereken futbolcuları oyundan alarak büyük bir hata yaptı. Samsunsunspor ne yazıkki eski gücünden bu maçta çok şey kaybetmiş görünümü içerisindeydi. Her iki takımda oyunun son dakikalarında yüzde 100'lük gol pozisyonları bulduysalarda, net vuruşlar yapamayarak golü bulamadılar. Karşılaşmada başladığı gibi 0-0 sona ererken, Samsunspor adına alınan 1 puanın kendisine hiç yaramadığını, istikrarlı futbolunu ortaya koyamadığı bu maçta birkere daha belli olmuştur. Denizli'ye soğuk havaya rağmen giden taraftarlarımızı kutluyor, Samsunspor'un da kendisine çeki düzen vermesini bekliyorum.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR