KARABULUTLARI KALDIRIN ARADAN

Ptt birinci liginin 16. haftasında deplasmanda Y.Malatyaspor ile karşılaşacak olan kırmızı şimşekler bu maçı kazanarak dört haftadır kötü giden unsurlara bir çizgi çekerek, yeni beyaz bir sayfa açarak bütün olumsuzluklara dur diyerek Samsunspor'un üzerinde dolaşan karabulutları dağıtması gerekiyor. Geçen hafta Samsunspor teknik direktörü Ümit Özat ortada hiç bir gerekçe yok iken basına uygulanan yasak Balıkesirspor maçına taşınarak basının Özat'a protestosu ile hala basına yasağın devam etmesi anlaşılır gibi değil. 

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu bu konuda sessiz kalarak susması anlaşılır gibi değil, bir başkan olarak Samsunspor basınına bir toplantı yaparak durum değerlendirilmesi bu kadar zormuydu. Basınla Özat arasındaki gerginliği seyretmek bir başkana yakışmadı gibi geldi bana, sessiz kalacağına arabuluculuk yapmak bana göre en doğru şeydi. Bu konulara fazla değinmek istemiyorum, bu yazımla son bulsun 50 yıllık şanlı bir tarihe sahip olan Samsunspor'u 50 yıldır takip eden bir spor yazarı olarak, beyaz sayfa açma zamanı geldide geçiyor bile. Samsunspor zorlu Malatya deplasmanında kazanacağına inanıyorum. Her ne kadar Samsunspor tesislerine girip antrenmanları seyretmemize rağmen Samsunspor formasını taşıyan yürekli futbolcularımın bu müsabakada her şeylerini ortaya koyarak savaşacaklarını ve müsabakayı kazanarak Samsun'a mutlu döneceklerine inanıyorum.

Samsunspor'un 50. kuruluş yılını kutlamaya hazırlanırken Samsun şehri işadamlarımız belediye başkanlarımız oda başkanlarımız kurum ve kuruluşlar ve yüce Samsunspor taraftarları bu önemli kutlamada, Samsunspor'umuzun yanında yer alarak sezon başında niyet ettiği süper lig iddiasını devam ettirerek, yıllardır mücadele ettiği ptt birinci lig'ten kurtulma zamanının geldide geçtiğine inanıyorum. Aramızda ceryan eden kısır çekişmelere son vererek birlik ve bereberlik içerisinde geçmişe bir sünger çekerek, Samsunspor'u şampiyonluğa taşımalıyız, Samsunspor'umuzun kurtuluşu açısından süper lig olmassa olmazı olmalıdır. Samsunspor'umuzun bu son günlerde kısır çekişmelerden uzak yönetim kuruluyla teknik heyeti ile ve kurumda görev alan personeli ile birlikte taraftarlarımız spor basını ve iş adamlarımız birlik ve beraberlik içerisinde bu yolda. Hep bereber yürümeliyiz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR