KADER'Mİ DESEM

KADER'Mİ DESEM

 

Samsunspor'un sahipsizliğine ve talihsizliğine kader'mi desem? Geçen ay yapılan Genel Kurulda beeli olmadımı? Tarihinde ilk defa 154 Üye katılımı ile Genel Kurul yağan Kırmızı Şimşekler bildiğim kadarıyla 2225 Üyeye sahip.. 154 Üye ile Genel Kurul yapması Samsunspor'a ne kadar ilgisizliğinin bir göstergesi değilmidir? Parasızlık ve çaresizlik Samsunspor'un hep kaderimidir? 49 yıl önce kurulmuş bir kökli Kulüp taraftarlarımızın desteği ile bir önceki gün Kuruluşunun 49. yılını kutladılar..

 


Görkemli 49. yıl kutlaması Samsunspor'un şahsına yakışır bir şekilde kutlandı. Bende Gazetem adın Samsunspor'un Kuruluşunun 49. yılını en içten bir şekilde kutlarım.. Samsunspor'da neler oluyor? Gelişmelere şöyle bir göz geçirmiş olursak, iç transferde Arif Şahin'in Samsunspor'a atmış olduğu mükemmel bir çalım var. Samsunspor tarafından 100 bin TL hesabına yatırılan futbolcu Şahin "Sözüm sözdür bir yere gitmem" demesine rağmen Antalyaspor'la anlaşarak Samsunspor'u zararı uğratmış oldu. Şayet 150 bin TL yatırılmış olsaydı, Arif Şahin'in yapmış olduğu transferden Samsunspor para kazanmış olacaktı..

 

Bu ilgisizlik kimin suçu? parasızlıkmıdır, yoksa futbolcuya güvenmekmidir. Şimdi sırada Adiloviç, Taha, Tuna'nın paralarının yattığı ve kaleci Soner Şahin'in de parasının hesabına yatırılmasına çalışılıyor.. Bari bu futbolcular'da hata yapmayalım. Teknik direktör Erhan Altın takımın iskeletinin bozulmadığını ifade ediyor. İnşallah dediği gibi olur.. Samsunspor kaynak arayıjı için Yönetim olarak Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti..


Üzerinde 55 numaralı Çağatay Kılıç yazan Samsunspor forması Sayın Bakanımıza hediye edildi. Bakan teşekkür edere "Elimden geleni yapacağım. Ben sadece Samsunspor'un Bakanı değil tüm Türkiye'nin Spor Bakanıyım" dedi ve Samsunspor'u 50. Yılında Süper Ligde görmek istediğini söyledi.. Bana göre Samsunspor'da geri sayım başladı. İç transfer bitmek üzere, dış transferlere geçilecek. Takımın bünyesine uygun olan futbolcular tesbit edilerek Samsunspor'a kazandırılmaları sağlanacak..


Çekilen büyük maddi sıkıntılara rağmen Samsunspor yoluna devam ediyor.. Yönetim yeni sezon'a umutlu baktıklarını söylediler.. Taraftarlarımızın ise endişeli ve kuşkulu bekleyişleri devam ediyor.. Onlar geçen seneki başarıyı tekrar yakalaya bilirmiyizin hesplarını yapıyorlar.. Samsunspor kan kaybına rağmen etkili bir sezon geçire bilmek için 8 Temmuz'da Erzurum'a daha sonrada ikinci etap için başka Şehir'de kampını sürdüreceğini bu kamp neticesinde Samsun'a bomba gibi dönecek olan futbolcular 2014-2015 sezonunda fırtına gibi eseceklerinde şüphe duymuyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR