İSTANBUL'DAN 1 PUAN ÇIKTI

Yılport Samsunspor kritik deplasmanda ligin kaliteli kadrosuna sahip takınlardan biri olan Eyüpspor’a konuk oldu..

Müsabakaya her iki takım da kontrollü başladı.. Samsunspor ve Eyüpspor maçın ilk yarısında karşılıklı pozisyonlarla güçlerini ortaya koydular. Samsunspor kalesinde gördüğü talihsiz golle sonra rakibi karşısında beraberlik sayısını aradı. 

Maçın orta hakemnin penaltı kararı sonrası topun başına geçen Tomane meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve maçta durum 1-1 e geldi.. Bu golden sonra tehlikeli ataklar olsa da müsabakanın ilk devresi 1-1 berabere tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına da her iki takım ilk yarıda olduğu gibi iştahlı başladı. Eyüpspor tehlikeli geliştirdiği atakların ardından Padippa ile yeniden 2-1 öne geçti.

Ev sahibi ekibin üstünlük sevinci fazla sürmedi.. Samsunspor’un genç futbolcusu Cihan Karaman kalitesini bir kez daha göstererek maçta skoru 2-2’ye getiren golü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka 2-2 berabere sonuçlandı.. kırmızı Şimşekler sahadaki mücadelesi ile bu sezon belki de ilk kez favori olmadığı bir maçtan Puan ayrılmasını bildi..

İstanbul deplasmanda sahadaki futbol beni tatmin etti.. Bu takımın istediğinde ve inandığında neler yapabileceğini bir kez daha görmüş olduk..

Oynanan futbolun devamını kendimizde oynayacağımız Adanaspor maçı ile devam edip sahadan üç puanla ayrılmak dileğiyle.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR