İNADINA PLAY-OFF

PTT 1.Lig'in  27'nci haftasında Samsunspor kendi sahasında TFF'nin verdiği adaletsiz saha kapatma cezası nedeni ile seyircisiz oynayacağı Elazığspor maçına çok ama çok iyi hazırlandı. Haftayı boş geçirmeyen Kırmızı Beyazlılar, Trabzonspor Başkanı Muharrrem Usta'nın uzattığı zeytin dalına olumlu cevap vererek yapılan dostluk müsabakasında gerçekten ciddi bir maç oynamış oldu. Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan dostluk müsabakasında köşe yazarı olarak ben vardım. Orada olmam uzun yıllar takip ettiğim, Samsunspor adına anlamlıydı. Kırmızı Şimşekler PTT 1.Lig'in son 8 haftasına girilirken kazanmak zorunda olduğunun bilinci içindeler.


Samsunspor şayet Süper Lig düşünüyorsa kalan bu 8 maçın içerde tümünü, deplasmanda en az 2 galibiyet alması gerekiyor ve bu 8 maçın 6'sını tekabül ediyor. Trabzon Avni Aker Stadyumu çıkışında Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, şahsıma önemli açıklamalarda bulundu. Karabük mağlubiyetinden sonra Samsun'a üzgün döndüğünü belirten Korukır, verilen 15 günlük arada sadece 2 gün izin verdiğini belirtti. Düzenli ve disiplinli çalışmalarını inadına sürdürerek, karşılaşığınıda bu maçta aldığını söyledi. Korukır her zaman ki gibi 7'nci olmanın başarısız bir sonuç olacağını dile getirdi. Samsunspor'a gelirken hedef koyduğunu ve bununda Play-Off olduğunu sözlerine ekleyerek, bu takımı bu sezon Play-Off'tan Süper Lig'e çıkararak Samsunspor'un Süper Lig özlemine son vereceğim dedi. 


Samsunspor 3 Nisan Pazar günü saat 16.00'da konuk edeceği Elazığspor engelini en iyi şekilde rahat atlatacağına şüphe duymuyorum. Takımın moral ve motivasyonu üst düzeyde. Futbolcularımı adete birbirleri ile forma kopma savaşı içerisindeler. Tabiki dostluk içersinde yapılan mücadeledir. İlk 11'de oynayan futbolcuların dışında yedek kulübesinin performanslarıda olağan üstüydü. Her biri hırs küpü. Patlamaya hazır bir yanar dağ gibi bekliyorlar. Burada bana göre en önemli görev şayet bu takım Play-Off düşünüyorsa, Belediyelere ve özel kurum ve kuruluşlara, Ticaret Sanayi Odası'na büyük görevler düşüyor. Zaten de gerek adım atıldı. Fakat henüz yansıyan birşey görmedik. Kulüpten bu konu ilgili açıklama yapılmadı. Yoksa Samsunspor için herşeyleri ortaya koyacaklarını dile getiren belediye başkanları yine halkın gözünü süsleyip basın mensupları aracı ile bunu duyurdumu. Hareket geçmenin tam zamanı. Yoksa gelecek sezon için CAS'tan gelecek red cevabı, bizi PTT 1.Lig'de tutunmak için bile çok zor durumda bırakacak. VODAFONE VE AVEA SAMSUN YÖNETİCİLERİNE BİR ÇİFT LAFIM VAR. TURKCELL'İN YAPTIĞI GİBİ SMS KAMPAYASI DÜZENLEMELİSİNİZ.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR