İLAÇ GİBİ 3 PUAN

Yılport Samsunspor mutlak 3 puan parolasıyla Denizlispor deplasmanına Horozların konuğu oldu. Maçın ilk dakikalarında Samsunspor, Yasin Öztekin ile net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Mücadelenin 12. Dakikasında Kecın Mayi üç Samsunsporlu futbolcunun arasında yükseldiği topu kafa vuruşu ile ağlarla buluşturdu.

Bu golden sonra Yılport Samsunspor özellikle sol kanattan Yasin Öztekin ile Denizlispor kalesinde etkili olmaya çalıştı.

İlk devrenin son dakikalarında Yılport Samsunspor’un gelişen atağında Tomanenin müthiş kafa vuruşunu Denizlispor kalecisi Stachowiak 90 diye tabir ettiğimiz köşeden topu kornere çeldi.

Son iki maçını kazanamayan Samsunspor kritik Denizlispor deplasmanında ilk yarı aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına 1-0 mağlup girdi..

Maçın ikinci yarısına istekli başlayan Samsunspor 48. Dakikada Hasan Kılıç’ın çizgi üzerinden çıkardığı topta Yasin Öztekin meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Yılport Samsunspor bu golle üzerinde bulunan baskıyı bir nebze olsun kırdı ve rakibinin üzerine daha etkili olmaya başladı..

Sahada basmadık yer bırakmayan Tomane maçın 70. Dakikada rakibi ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen bu ligin en iyi penaltıcılarından biri olan Hasan Kılıç topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek Samsunspor’u 2-1 öne geçirdi.

Bu golden sonra Samsunspor savunmasının inanılmaz hatası sonrası Denizlispor skoru 2-2 ye getirdi. Bu gole cevap ise Samsunspor’dan Melih Okutandan geldi.

Yasin Öztekinin müthiş ortasında Melih Okutan düzgün bir vuruş ile Yılport Samsunspor’u 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Kırmızı şimşekler sakatlıklarla boğuştuğu Denizlispor deplasmanından altın gibi 3 puanla dönmesini bildi. Bu galibiyet Samsunspor’a ilaç gibi geldi..

Pazar günü sahamızda oynayacağımız Ümraniyespor maçı öncesi bu 3 puan Samsunspor’u havaya sokacaktır.. Bu takımın inandığında ve sahada savaştığında neler yapacağını Denizlispor maçında çok net gördük..

Haydi şimşekler.. Şimdi sıra Ümraniyespor’da.. Yüce Taraftarının önünde lideri devirmek ve ilk yenilgisini tattırmanın tam zamanı..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR