HEDEFE DOĞRU ADIM ADIM

Samsunspor yeni sezon hazırlımlarının ikinci etap kampına start verdi.. Kırmızı şimşeklerde tekin direktör Ertuğrul Sağlam takımı yeni sezona en iyi şekilde hazırlıyor..

Bir yandan yeni sezon hazırlıkları sürerken diğer yandan da transfer çalışmaları sürüyor.. Samsunspor özellikle yabancı oyuncu transferinde hem orta yaşlı hemde kariyerli isimleri kadrosuna katmak istiyor.. Gerek bu sezon gerekse gelecek sezon bu takımda oynaya bilecek oyuncu profili arayan Samsunspor da transfer görüşmeleri hız kesmeden devam ediyor..

Yeni sezon zorlu geçecek.. Herkes bunun bilincinde olsun.. Bu doğrultuda Samsunspor Gerede de sezona en iyi şekilde hazırlanıyor.. 2 yıl sonra yeniden TFF 1.lige ayak basan Samsunspor hiç bekleme yapmadan Süper lig ipini göğüslemek istiyor..

Bende sizler gibi yapılacak transferleri merakla bekliyorum.. İsmi sır gibi saklanan futbolcuların bir an evvel transferleri noktalanmalı ve takıma kazandırmalıdırlar..

Bana sorarsanız sezon öncesi tüm futbolcuların yeni sezon öncesi kampa katılması ve yoğun kondisyon yüklemesi yapmaları gerek.. Hazır bir oyuncunu tüm sezon boyunca takıma en iyi şekilde faydalı olduklarını geçmiş yıllarda görmüş olduk..

Artık söz Yılport Samsunspor transfer komitesi, Tekin direktör Ertuğrul Sağlam ve Genel Menajer Mustafa Astopalda.. Hep beraber güzel günleri bekleyeceğiz ve göreceğiz.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR