Gazeteciler cemiyeti başkanı amazon kutlamalarına gitmiş

Ülkemizin en önemli ulusal bayramlarından biri olan Atatürk"ü anma gençlik ve spor bayramı şehrimiz için ayrı bir önem arz etmekte..Keşke devlet büyükleri 19 mayısta şehrimizdeki kutlamalara katılsalar da ruhuna uygun bir bayram olsa... Sağ olsun Kültür ve Turizm Bakanımız bizleri onure etti ancak elbette Atatürk şehri olan 19 Mayıs şehri için yeterli değildir.Bunu sorgulamak bizim görevimiz değil elbet ancak gönlümüzden geçenide kaleme dökmek görevimiz.

Peki devlet büyüklerimiz yoğun programları nedeniyle gelememiş olabilir ancak bizim gazeteciler cemiyeti başkanımızda başkentteki kutlamalara mı gitti yoksa yakın zaman dilimi içerisinde uzlaştığı büyük başkan ile Amazon kutlaması mı yaptı da böyle önemli bir günde tören alanına gitmeyip anıta çelenk koymuyor? Mesleğim adına utanç duydum.Böyle önemli bir günde gazetecileri temsilen orada olması gereken sayın cemiyet başkanı neden yok bu törende? Bizim gazeteden ayrılan arkadaşlar onu çağırdığında hasta yatağından kalkıp bize kınama bildirisi yayınlamaya koşar adım giderken en önemli törende yok! Olacak şey mi bu? Sen gidemedin bari başkasını göndersen ya? Ne kadar çok işin vardı da gidemedin törene yoksa geçen hafta çıktığın şehri imar hizmetleri gezisine bu hafta yeniden mi çıktın?

Birkaç gün önceki yazısında bizim cemiyet başkanı Büyükşehir belediye başkanı ile hizmet gezisinde iken büyük başkan ha bire soruyormuş sayın Necdet uzuna 'bizim aleyhimizde yazanlar nerede?' diye...Sayın Necdet uzunda zevkle köşesinde yazdı bunu!!!Arkadaş niye demedin ki daha 10-15 gün öncesine kadar en fazla ben yazıyordum!!!

Şimdi okudun üfledin beni!...yazmıyorum başkasını aramana gerek yok!

Sonra ben samsun"un 15. noteriyim kim için iyidir dersem iyidir kim için kötüdür dersem kötüdür Samsun ben merkezli bir ildir Sayın Başkan!!! niye demedin???

Sen demediğin için bu satırları yazmak mecburiyetinde kaldım.

Bugüne kadar bu şehirde bir şeylerin ters gittiğinden emin olduğumdan Denge gazetesini kurdum! Tek başına kalsam veya çoğunluk yanlıştan yana olsa bile benim doğruyu yapmaya devam edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Belki aklınıza şu soru gelebilir,Arkadaş sen 4 yıl beraber bu insanlarla çalıştın şimdi ne oldu?

Neyin ne olduğunu ve nasıl olduğunu tüm ayrıntılarıyla sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz... Sabırlı olun yeter !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR