FESHANE ETKİNLİKLERİ GAYET GÜZELDİ

FESHANE ETKİNLİKLERİ GAYET GÜZELDİ

Siyasette gayet hararetli günlerin yaşandığı ve herkesin heyecanla beklediği Ak Parti Genel merkezinin karar kılacağı İl Başkan adayının beklendiği şu günlerde biraz değişiklik olsun, biraz da SADEF yöneticilerinin bizzat ziyaret edip davet etmelerinin verdiği mecburiyet duygusu sonucu 'Feshane' şenliklerine katılma gereği duydum. Bu tür etkinliklere pek katılmam ancak 'Feshane' hoşuma gitti, İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimiz de etkinliğe çok itibar ettiler, etkinlikler üç gün devam edecek.

Etkinliklerin açılışını Samsun Milletvekilleri Cemal Yılmaz Demir ile Çağatay Kılıç yaptı, program Cuma namazının Eyüp Sultan camiinde Cuma namazının kılınması ile birlikte başladı, namazın ardından keşkek dağıtıldı, ardından mehter takımının çaldığı marşlar eşliğinde 'Feshaneye' yürüyerek gittik. Yolda yürürken Samsun'dan gelen hemşehrilerimizle buluşma imkanımız oldu, ben İstanbul'a Perşembe akşamı gittim, zira orada oğlumum yanına gidip bir kaç gün onunla birlikte olmak istediğimden bir gece önceden gittim. Eyüp Camiinden 'Feshaneye' doğru ilerlerken Samsunlu bir hemşehrim sabah uçakla geldiğini söyleyince kendisine uçakta kimler vardı diye sordum, muhatabım bir kaç isim saydıktan sonra odasız müşavir kardeşimizin de adını sayınca orada dur dedim…

Orada dur deme nedenim bu arkadaşımız Devlet memuru ve günlerden Cuma yani mesaide olması gerekirken İstanbul'da olması yasal değil, ben bu yazıyı yazdıktan sonra arkadaş o gün kendisini izinli gösterebilir ancak bu nasıl bir izin ki bir türlü bitmek tükenmek bilmiyor her Allahın günü Samsun'da siyaset yap, İstanbul'a git, bir yandan da memur ol böyle bir memuriyet varsa bende isterim. Bir insanın kursağına giren para helal olmalı, çoluğunu çocuğunu helal rızık ile beslemeli aksi halde Cenabı Hak onu burnundan fitil fitil getirir. Bu konuyla ilgili Milletvekillerimizi göreve davet ediyorum… TBMM Başkanlığından bu arkadaşımızın devamsızlığını millet adına kontrol etme görevi onlarındır. Zira onlar Milletin temsilcileri, bu arkadaşın aldığı maaş da milletin ödediği vergilerden ödendiğine göre bu işi takip etme görevi onlarındır.

Cuma namazını Eyüp Camiinde kılıp 'Feshaneye' vardığımızda bir arkadaş yanıma gelip hadi gözün aydın kayınçon da burada deyince öteye beriye bakındım ama bir türlü kayınçomu görme şerefine nail olamadım, acaba kayınçom beni görünce mi oradan uzaklaştı, yoksa ortamdan mı rahatsız oldu, yoksa hiç gelmedi de arkadaş benimle kafamı buldu bilemiyorum ancak bildiğim şu ki odasız müşavir sabah uçakla İstanbul'a 'Feshane' şenliklerine gitti ama bizi görünce oralara yanaşamadı, kayınçoma gelince o konuda net bir şey söylemem şimdilik mümkün değil.

İstanbul'a gitmişken biraz da eş, dost akraba ziyaretleri yapalım dedik, malumunuz akrabalarımızın bir kısmı da KÖKTAŞ soyadını taşıdığından onlarla da hasbihal eyledik, kayınçomun ve eşimin amcası olan zatı muhterem, İstanbul'da küçük kayınçomun (Eşimin kardeşi) evinde şu anda misafir, geçtiğimiz hafta büyük kayınçomla sayın Bakan buluşup orada bazı sosyal ve siyasi faaliyetler icra etmişler. Bu faaliyetlerle ilgili de zamanı gelince malumat vereceğim ancak şimdilik o detaylara girmek istemiyorum. Allah öyle büyük Allah ki insanlar hiç ummadıkları yerden ummadıkları zamanda bir işin bize ulaşacağını onların aklına getirmiyor.

Samsun'a gelince veya bizim duyacağımız ortamlarda birileri ile ilişkisini kestiğini beyan edenler, İstanbul'da birlikte maça gidiyorlar, yiyorlar, içiyorlar, eğleniyorlar, biz bunları her türlü görüntüleri ile biliyoruz, emin olun tembih etsek böyle bir fırsatı yakalayamazdık. Hatta benim yandan çarklı sevgili ammucamın bu muhteruuuuum siyaset erbapları ile birlikte yaptığı icraatları dahi öğrenme şerefine nail olduk.

'Feshane' şenliğinin ilk gününde biz vardık, ikinci gününde ise Sayın Bakan ve siyaset arkadaşları vardı, bunların kim olduğuna gelince resimlerini basında gördüğünüzde kim olduklarını, kimlerin kimlerle birlikte hareket ettiğini daha rahat anlarsınız. Üçüncü gününde kimler olur bilemem ama bildiğim şey 'Feshane' şenliklerinin başlangıç programının on numara olduğu idi, onun dışındaki etkinliklere gelince stantlara katılan kurum ve kuruluşlar gayet güzel hazırlanmışlar… Ellerine sağlık… Programı yapanları, katılanları ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Kalın sağlıcakla


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR