ERCİYES KAMPI PÜR NEŞE İÇİNDE GEÇİYOR

TFF 1. Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, Kayseri Erciyes yüksek İrtifa kampı pür neşe içerisinde devam ediyor.
Erciyes kamp merkezindeki otel ve çim sahalar futbol için çok elverişli olması dolayısıyla, takımlar tarafından tercih ediliyor.
Kırmızı şimşekler her geçen gün tempoyu git gide yükseltiyorlar. Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kampı'nda çalışmalarını iyi bir şekilde devam ettiren kırmızı şimşekler, sabah antrenmanında kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarını yaparken öğleden sonraki çalışmalarında ise sistem ve taktik çalışmaları yapmaktadırlar.

Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kampı'nda çalışmalar yüksek tempoda devam ettiği için yönetim ve Teknik Direktör Bayram Bektaş, futbolcularında sakatlanmalarından korkuyor. Teknik patron Bayram Bektaş Kadronun bir an önce şekillendirilebilmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Takımın iyi bir kamp ortamında çalıştığı belirtiliyor. Kayseri Erciyes kampı Kurban Bayramında sona erecek ve futbolcularla verilecek izin sonrası Bolu'ya gidilmek üzere tekrar toplanılacak. İkinci etapta Bolu kampı, Erciyes'e göre daha değişik olacak. Bolu'da Yılport Samsunspor hazırlık maçları yaparak hem kadrosunu netleştirecek hem de takımın performansını ölçmüş olacak. Çünkü 4 Ağustos'ta erken başlayacak 1. Lig için, takımı hazır hale getirebilmek için teknik patron Bayram Bektaş efor sarf ediyor. 2022-2023 sezonu "O sene, bu sene" diyerek taraftarımızın büyük desteğimi de alarak, yeni 19 Mayıs Stadı'nı doldurarak, takımlarına verecekleri büyük destek ise Süper Lig'e merhaba demiş olacaklar.

Burada en önemli şey bütünlük beraberlik, birlik içerisinde hep beraber iki yıldır rötar yapan Süper Lig'e merhaba demiş olacağız İnşallah.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR