DÖNÜŞÜN MUHTEŞEM OLDU SAMSUN'UM..

Tff 1.lig'in 6. haftasında Samsunspor kendi saha ve taraftarları önünde kuvetli rakibi Denizlispor'u dize getirerek ilk galibiyetine imza atmış oldu.. 20 bin kapasiteli Samsun 19 Mayıs stadyumu ne yazıkki 2 bin 200 seyirci ancak bu maça gelebildi.. Şimdi size soruyorum.. 300 bin Nürfuslu Akhisar Belediyespor senelerdir Süper Lig'de mücadele ederken 2 Milyon nüfusu aşmış Samsun Tff 1.lig'de can çekişiyor... Bu nasıl bir Samsun'luluk ruhu.. Vallahi anlamış değilim.. Artık ayağa kalk Samsun.. Takımına destek ol... Çarşamba ve Bafra ovaları arasındaki zengin ve bereketli ovalara sahip Samsun'un düştüğü duruma bakın... Bana göre içler acısı..!


Samsunspor Denizlispor müsabakasına olmak veya olmamak adına inanarak çıktı.. Genç kadro ve onlara destek olan ağabeyleri ile birlikte 90 dakika sahada savaşarak büyük bir mücadele örneği sergilediler... Kuvetli rakibi Denizlispor karşısında her iki devrede de zaman zaman geriye yaslandıysakta, Çabuk toparlanarak Takım ateşlenip Denizliyi sahasına hapsetti.. Halil İbarhim Pekşen'in ilk devrede atmış olduğu muhteşem golün tarifi gerçekten mümkün değil.. 


3 Puan ile tanışmamıza neden olan bu tarihi gole şapka çıkarmak gerekiyor.. Şimdi soruyorum Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'ya ?.. Teknik direktör sorunu yılan hikayesine döndü.. Ortada bir çok isimler dolaşmasına rağmen ve aradan 10 gün geçmesine rağmen gelişen bir olayın olmadığını görüyoru.. Samsunspor sahaya Bolu'dan sonra Samsun'da da Teknik direktör olarak yıllardır bu takımın formasını giyen ve kaptanlığını yapan Kenan Yelek oyunu iyi kontrol ederek yerinde yaptığı hamlelerle maça damgasını vuran adam oldu..


Maçtan sonra Basın toplantısında duygusal açıklamalarda bulunan Yelek "Gel derlerse gelirim. Git derlerse giderim" diyerek süpekilasyonlara son verdi.. Benim hakkımda Samsun'da algı opreasyonu başlatıldı. Bu işi yapan kişileri sizlerle paylaşacağım dedi.. İstedik kazandık..! İsteyince oluyorumuş.. Samsunspor bana göre kendine geldi.. Eski günleri aratmayan bir futbol sergiledi.. Bu haftadan sorna kaybetmeye tahamülümüz yok.. Hede başarılı olmak ve başarıyı iyi yakalamak... Taraftarımızı ve taraftarlarımızı arkamızda görmek istiyoruz... Her Şey Büyük Samsunspor için...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR