DOKUZ KİŞİYLE DEPLASMANDA 2'LİK TARİFE

TFF 2.Lig Beyaz Grup 2019-2020 sezonu 1 Eylül'de start aldı. Yılport Samsunspor ilk müsabakasına deplasmanda Gümüşhanespor karşısında çıktı.

Biz de gazetemiz adına zorlu ve virajlı dağların arasından Gümüşhane'ye vardık. Yılport Samsunspor'un taraftarları deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayıp büyük destek verdi.

Kırmızı-şimşekler büyük müsabakaya hızlı başladı. Sağlı sollu ataklar, yerinde paslaşmalar ve verkaçlarla Gümüşhanespor üzerinde baskı oluşturdu. Bu baskı sonucunda Gümüşhanespor'lu futbolcular ceza alanı içerisinde faul yaptı. Kazanılan penaltıyı 35. dakikada İlyas Kubilay Yavuz golle sonuçlandırdı.

Golden sonra ortaya çıkan hakem Gürel Uzuner, Yılport Samsunspor'lu futbolculara gereksiz sarı kartlar göstererek oyun düzeyini ve heyecanını bozdu. Önce Caner Arıcı sonra ise Ferhat Çulcuoğlu kırmızı kart yiyerek oyundan çıktı.

Hakem, Yılport Samsunspor'un iki önemli oyuncusunu oyun dışı bıurakarak oyunu etkilemiş oldu. Şimdi sana buradan söylüyorum, sayın Uzuner, senin görevin oyuncuları sahada tutmak, atmak değil. 

Tecrübeli teknik adam İrfan Buz oyuna ağırlığını koyarak, oyun sisteminde Samed Hakan Kılıç'ı oyuna dahil ederek 4-4-1 sistemine döndü. Oyun içerisinde yaptığı olumlu değişiklikler ile son dakikalarda Samed Hakan Kılıç golü ile zorlu Gümüşhanespor deplasmanından altın değerinden üç puan ile Samsun'da dönmüş olduk.

Şimdi de ikinci galibiyet için bu hafta kendi evimizde Pendikspor karşılaşmasına çıkacağız. Yılport Samsunspor bu sene taraftarlarının karşısından ilk defa sahada olacak.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR