ÇARŞAMBASPOR'UN YÜKSELİŞİ

Üçüncü lig üçüncü grupta mücadele veren efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor geçen hafta batman petrol maçında farklı kazanarak üç puan hanesine yazdırdı..

Çarşambaspor yükselişi devam ediyor.. Cumartesi günü kendi sahasında İçel İdman Yurdunu kunuk edeçek olan efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor Bu maçıda kazanarak zirveden kopmamak adına yükselişini sürdürecektir..

Çarşambasporun yükselişinde en büyük etken Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğanın büyük katkıları var.. Ayrıca Çarşambasporun Başkanı Özkan Yıldırım’ında büyük katkısı var.. Gece gündüz futbolcuların yanında onların moral ve motovasyonunu yüksek tutarak futbolculara katkı veriyor..

Ayrıca Çarşambaspor genel kaptanı Kadir Yücebaş futbolcuların istek ve dileklerini Tekin direktörü Kenan yelekle paylaşıyor.. Tabi bu arada çarşambaspor teknikdirektörü kenan yelek ve kaleci antrönörü yunus şenoçak kronaya yakalanmış olup 14 günlük karantina dönemini başarı ile atlatarak eski sağlıklarına kavuşmuş oldular her iki hocamızada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..

Efsane Çarşambasporun moralleri çok yüksek bu haftada kendi evinde kazanarak üç puan alarak zirveyi takip etmeye devam edecek.. 

Kim tutar seni efsane Çarşambaspor yolun ve bahtın açık olsun..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR