ÇARŞAMBASPOR’DA ALTINDAĞ MESAİSİ

3.lig 3 grupta mücadele veren efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor gecen hafta kendi evinde kaybettiği maçı telefi etmek amacıyla bu hafta içi çarşamba günü Ankara deplasmanında Altındağspor ile karşı karsiya gelecek..

Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde deneyimli teknik direktör Kenan Yelek yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.. Yeşil beyazlı Çarşambaspor’un oyun düzenini bozan tek şey görünen kırmızı ve sarı kartlar..

Takım olma yönünde iyi şeyler yapan yeşil beyazlılar evinde malup olduğu müsabakada bile üstün bir futbol sergilediler.. Ne yazıktır ki şans Çarşambaspor dan yana değildi.

Bu konuda görüşünü aldığım Çarşambaspor başkanı Sayın Özkan Yıldırım iyi futbol oynuyoruz ama bazı istisnalar takim oyunumuzu etkiliyor futbolcukarimla yaptığım toplantıda kart görme konusunda önlem almalarını söyledim. 

Ligin boyu kısalıyor play-off da kalabilmemiz adına bu hafta deplasmanda karşılaşacağı mız kuvvetli rakibimiz Altındağspor deplasmanında mutlak 3 puan almak zorundayız.. Bu konuda takımıma guvenim  tam diye konuştu. Teknik direktör Kenan Yelek ise eksik futbolcularimizin takımda ki yerlerini alması ile dağa güçlü bir takim olacağımizi söyledi.

Efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor’u Ankara deplasmanında Çarşambaspor yönetimi yanlız bırakmayacak..

Çarşambasporun olmazsa olması sayın Belediye Başkanımız Halit Doğanın büyük katkıları var.. As Başkan Ersin Sandıkçı, genel kaptan Kadir Yücebaş Çarşambaspora verdikleri destek ile Ankara deplasmanından puan ile donecegimize ümit ediyorum.

Çarşambaspor 3 grupta gücünü ispatlamış bir takim olarak her zaman ağırlığını ortaya koyacak bir ekip..

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR