ÇARŞAMBASPOR KARTEPE'DE GÜÇ DEPOLUYOR

ÇARŞAMBASPOR KARTEPE'DE GÜÇ DEPOLUYOR

 


Bölgesel Amatör Lig(BAL)'da mücadele eden Yeşil beyazlı Çarşambaspor, İzmit Kartepe'de hem oksijen hem de güç depoluyor.. 2014-2015 sezonun'da Amatör Bölgesel Ligin 5. grubunda mücadele edecek Çarşambaspor ligde fırtına gibi esebilmesi için İzmit Kartepeyi seçti. Süper lig takımlarının dahi zor kamp yaptığı Kartepe'de bu sezon Çarşambaspor'a sahip çıkan İron Demir Çelik Şirketleri sahipleri Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşlerinin olaya el atmalarından sonra yapılan süper transferlerle güçlü bir kadro oluşturan, Takımının başına da deneyimli Teknik direktör Tarkan Demirhan'ın getirilmesiyle efsane bir ekip oluşturulmuş oldu..

 

Ağustos sonunda yapılacak Genel Kurul ile Çarşmabaspor Kulübü Başkanlığına Özkan Yıldırım'ın getirilmesi bekleniyor. Yeşil beyazlı Çarşambaspor Kartepe kampında 5 hazırlık müsabakası oynayacak. Bunların ilk'i Maltepespor ve daha sonra Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecekler.. Çarşambaspor 14 Eylül'de başlayacak liglere hazır duruma gelebilmek adına Kartepe kampında durmadan, dinlenmeden antrenmanlarını sürdürerek kondisyon ve ağırlık, dayanıklılık çalışarak güçlenmeye çalışıyor..

 


Kadrosuna birde siyahi Bello Omar'ı dahil ederek gücüne güç katmış oldu. Yeşil beyazlı Çarşambaspor Kartepeye uğurlanırken Çarşamba'da Otobüslerin, Kamyonetlerin ve Taksilerin oluşturduğu konvoy ile kurban kesilerek şampiyonluk havasına girildi. Geçmiş sezon'da zengin iş adamlarından Menteşoğlu kardeşlerin elde ettiği başarıyı Yıldırım kardeşler tekrar yakalamak istiyor.. Allah her 20 senede bir Çarşambaspor'un başına Çarşambalı bir zengin adam nasip ediyor.. Efsane gerimi dönüyor? sorusuna bende 'evet' diyorum..

 

Yıllardır takip ettiğim Samsunspor ve Çarşambaspor'un çok şampiyonluklarına şahit oldum. Bu sezon'da Çarşambaspor'un şampiyon olması gerektiğine inanıyorum.. Kuvvetli ekiplerden oluşan Bal ligi 5. Grup'da Çarşambaspor'un yanı sıra Samsun takımlarında Termespor, Bafraspor ve Ladikspor yer almaktadır.. Bölgesel Ligin diğer takımları da kuvvet bakımından tartışılır halde olması liglerin çetin geçeceğinin işaretini veriyor..


Çarşambaspor'a yine Çarşambalı olan İron Demir Çelik şirketinin sahipleri olan Cengiz ve Engin kardeşleri katkılarından dolayı yürekten kutlarım.. Yeni seçilecek olan Başkan Özkan Yıldırma'da şimdiden başarılar diliyorum.. Her Şey Büyük Çarşambaspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR