CANLI YAYINDA BULUŞMAK ÜZERE

Aslında bugün çok uzun bir yazı yazmam gerekiyordu, nedenine gelince Ak Parti İl kongresinin arka planını siz değerli okurlarımla paylaşmak istiyordum. Ancak bu akşam saat 20.30' da samsunweb.tv'den yapacağım canlı yayında bu konulara çok detaylı gireceğimden sadece konu başlıklarını sunacağım.

Konu başlıklarına gelince 20 'şer dakikalık iki bölümde yapacağımız canlı yayında ağırlıklı olarak il Kongresini değerlendireceğiz. Yapılan kongrede kim kaybetti?, kim kazandı?, kaybedenler neden kaybetti?, kazananlar neden kazandı veya kongrenin galibi var mı yok mu? Hangi ilçe teşkilatı ne yaptı ? Milletvekillerinin hataları ne idi veya hangi Milletvekili nasıl hatalar yaptı?.

Alınan sonuç nasıl değerlendirilmeli kimlere tepki var idi de bu kadar arada fark oluştu? Son gece kimler saf değiştirdi? Kimlerin güvendikleri dağlara kar yağdı? İlçe kongrelerinden başlayan hatalar zinciri ne idi? Kaybeden listede kimler vardı? Biz son bir hafta neden tarafsız kalmak zorunda kaldık? Bize kim veya kimler hangi yanlışı yaptılar?

Bu konulardan zaman bulur isek İl Özel idaresi'nin yayınladığı basına ödenen paralar ile ilgili açıklamalarımız olacak. Zaman kalmaz ise bir sonraki haftaya kalacak. Tüm bu ayrıntıları konuşmak üzere akşam saat 20.30'da samsunweb.tv' de buluşmak üzere. Hoşçakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR