BU BENİM SEVDAM

BU BENİM SEVDAM


Samsunspor hep benim sevdam olmuştur ve bundan sonrada ömür boyu bu sevda devam edecektir.. Samsunspor'un kuruluş tarihi 1965 yılında beraber kurduk bu güzel kulübümüzü ve bu günlere taşıdık.. Köklü maziye ve tarihe sahip bir marka olan Samsunspor'da bu güne kadar Başkanlık yapmış herkesle çalışma fırsatı buldum. Uzun yıllar süre gelen Basın spor'undaki çalışmalarım hep Samsunspor üzerine olmuştur. Bu kulüple bir çok şampiyonluklar yaşadım. Bu kulüple güldük, Onunla ağladık.


1965'den bu güne kadar inanılmaz ve tarifi zor anlatılan günler yaşadım. Hep bu sevdamla beraber.. Bugün için düştüğü sahipsizlik parasızlık ve sıkıntılar beni fazlasıyla üzmektedir. Büyük Samsun şehri ne yazık ki takımına ne sahip çıkıyor nede katkı sağlıyor.. İnşallah ilerde destek sağlayarak takımlarına sahip çıkmış olurlar.. Kötü ve kabuslu günleri çok çabuk atlatacaktır benim sevdam.. Ben Samsunspor'la Balkan Kupası sevincini yaşadım ve Avrupayı Samsunspor'la karış karış gezdim.. Köklü bir maziye sahip Samsunspor, kabuğunu çabuk kırarak tekrar eski günlere döneceğinden şüphe duymuyorum..!


Gelelim şimdi Samsunspor'daki durumlara. İç transferde önemli bir yol kaydedildi. Dış transferlerde ise öne çıkan önemli futbolcularla temas halinde. Teknik direktörümüz Erhan Altın bir genç sevdalısı. Koşan savaşan bir takım meydana getireceğinden kuşku duymuyorum.. Samsunspor bugün Nuri Asan Tesislerinde 2014-2015 sezonuna merhaba diyecek.. Daha sonra havaların sıcak gitmesi dolayısı ile Erzurum'u tercih eden Kırmızı şimşekler Bayram öncesine kadar orada çalışarak sezona hazırlanmış olacaklar..

 

Tekrar Samsun'a dönecek olan kafile, futbolculara verilecek iki günlük izin sonrası 2. etap kamp için Samsun'dan ayrılacaklar.. Samsunspor iç transferde 4 önemli ismini kaybetti. Bunların yerine takıma güç kazandıracak. Genç dinamik futbolcuları transfer ederek geçen sezon yaşadığı başarıyı bu sezonda yakalamak istiyor.. Bu konuda taraftarların uzun bekleyişi umarım hüsranla sonuçlanmaz. Geçtiğimiz sezon Süper ligin kıyısından dönen Samsunspor'da yeni sezon öncesi endişeli bekleyiş devam ediyor..

Benim sevdam her sezon öncesi olduğu bu sezon öncesi de sıkıntılarla boğuşuyor.. Ancak şu çok iyi bilinsin ki Samsunspor bitti denilen yerden tekrar küllerinden doğacaktır.. Emin Kar ve Yönetimi büyük sıkıntılara rağmen Samsun'daki kaynak arayışlarını sürdürmeye devam ediyorlar.. Dileriz ki Şehir ayağa kalkara, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ında dediği gibi "Sizin Ptt 1.lig'de ne işiniz var. Sizlere 40 bin kişilik stat yaptık. Önümüzdeki sezon sizleri süper ligde görmek istiyorum" diyerek Samsunspor'a büyük bir destek vermiş oldu.

Benim sevdam tekrar bu sezon kükreyerek başarılar yakalayacağından şüphe duymuyorum. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR