BİZİ YIKAMADILAR

BİZİ YIKAMADILAR

Samsunspor PTT  1’inci Lig’in 32’inci haftasında kendi saha ve taraftarları önünde küme savaşı  veren Bucaspor’u 19 Mayıs Stadyumu’nda coşkulu taraftarlarının önünde tarumar etti. Şöyle maça bakacak olursak kağıt üzerinde kolay görünüyordu. Fakat saha verilen mücadelede zor bir müsabaka oldu. Samsunspor Play-Off'un içinde kalabilmek adına Bucaspor ise küme düşmemek için mücadele sergilediler. PTT 1.Lig'de şampiyonluğu ilan eden Kayserispor'un ardında Osmanlıspor ise 2'inci olarak Süper Lig'e yaklaşan takım oldu. Play-Off'a kalmak için mücadele eden takımlar arasında nefes kesen yarış devam ediyor. Bu durum karşısında Samsunspor'un rakibi Bucaspor'a kaybetmek gibi lüksü olmadığı müsabakada Samsunspor karşılaşmaya hızlı başladı

İlkyarıya hızlı başlayan Kırmızı Beyazlılar 6'ıncı dakikada Musa Aydın ile bulduğu golden sonra sevinci yaşamadı ve kalemizde gol gördük. Konuk takım Bucaspor genç ve dinamik kadrosu ile çok koşarak Smasunspor kalesini ablukaya aldı. Bucaspor 22'inci dakikada istediği pozisyonu bularak 2'inci golü de atmayı başardı. Samsunspor yediği golden sonra takım demoralize oldu ve oyundan düşünce bu fırsat bile Bucaspor penaltıdan 3'üncü golü kalemize gönderdi. Samsunspor durumun 3-1 olmasından sonra takım dağılmaya başladı. Fakat kaptan Musa Aydın saha içinde takımın moralini düzelterek ilk yarının son dakikalarında M'Billa imdadımıza yetişerek durumu 3-2'ye taşıdı. İlk yarı Bucaspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Samsunspor yüce taraftarı ikinci yarı başlamadan takımı yanına çağırarak moral vermesi beni duygulandırdı.

İkinci yarıda sahada bambaşka bir Samsunspor gördük. Sağlı sollu ataklar ile Bucaspor defansına zor anlar yaşatan Kırmızı Şimşekler karşılaşmanın 45'ıncı dakikasında Eren'in vuruşu filelerle buluştu ve durumu beraberliğe taşıdı.  Daha sonra sahneye orta saha da hiç durmadan koşan ileriye top çıkaran defansa yardım eden Taha Yalçıner 57'de öne geçiren golü kaydetti. Rakibini üstüne çekerek uzun toplar gol aramaya başlayan Kırmızı Beyazlılar M'Billa taşıdığı topu Ofoedu'ya attı, Nijeryalı futbolcu bizi rahatlatan golü kaydetti. Bu yaşıma geldim 35 senedir spor yazarlığı yapıyorum böyle sıkıntılı bir maç ilk defa seyrettim. Buradan Teknik Direktör Erhan Altın'a sitem etmek istiyorum.  Defansın bel kemiği olan Sezer Özmen nasıl olurda ikinci yarı oyuna giren. Samsunspor başarılı defansı oyuna girince kontra ataklar daha iyi sonuçlar maçlar başladı. Genç Alperen'in ise böyle önemli bir karşılaşmada forma giymesi bizleri sevindir. Çünkü takımın genç oyunculara ihtiyacı her zaman vardı. Tebrikler Alperen!. Öldük öldük, dirildik! Fakat Samsunspor futbolcularını gerçekten tebrik ediyorum.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR