Bir Teselli Var...

Bir Teselli Var...


Ptt 1.lig'in 7. haftasında Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde konuk ettiği Elazığspor karşısında nasibini alamadı.. Antalya'da 38. saniyede Samsun'da da 5. dakikada bu takım musabakaya iki haftadır adeta yenik başlıyor. Samsunspor ne yazıkki hem mağlubiyete hemde beraberliğe abone olmuş durumda. Bir teselli ver Yarabbim. Liderle aramızdaki puan farkı 10'a yükseldi.. Her hafta erimeye devam ediyoruz.. Ben bu köşemden her zaman yazdım ve çizdi. Anlatmaya çalıştım. Musa Aydın ilk 11'de başlamalı diye. İkinci 45 dakikada oyuna dahil olan Musa Aydın saha girer girmez maça canlılık ve tempo getirdi. Birde üstüne gol atması, takımının adeta kurtarıcısı oldu..

 


Ekonomik krizlerle boğuşan Yönetim ve Teknik direktör Erhan Altın maçta ilk darbeyi taraftarların istifa çağrılarından aldılar. Erhan Altın direniyor. "Gitmem işin başındayım. Yola devam" diyerek. eeeee şimdi ne olacak peki? Bu takım ortada kaldı. Para yok, Pul yok.. Nerede bu Şehrin dinamikleri, gizli zenginler ? Büyük Şehir Belediyesi? Şimdi soruyorum size.. Hep suçlu, Tek suçlu Yönetim'mi ? Neden deste vermek istemiyorsunuz.. Haaa şunu anladım. Samsunspor bu Şehre fazla.. Kaybolsun gitsin istiyorlar.. Örenğinde; Kocaelispor, Malatyaspor, Diyarbakırspor ve Sakaryaspor gibi..

 

Yok öyle bir yağma. Bu Şehir bu takıma ve Kulübe sahip çıkmak zorundadır. Başka çaresi ve yolu yoktur. Samsunspor'suz Samsun Şehri, Boş ve anlamsız bir Şehir olur.. Ne anılır, nede isminden bahsedilir.. Şimdi gelelim dün akşam oynanan oyuna. Parasız pulsuz oynanan futbol çok bile bana göre.. Bu Şehirde herkes aklını başına alsın. Samsunspor bu Şehrin en büyük markasıdır. Samsunspor'suz bir Şehri düşünmek dahi istemiyorum.. Erhan Altın oyuna hiç katkı sağlamayan, Hep geri ve yanlara oynayan Recep Niyaz'ın yerinde oyuna Musa Aydın'ı alması Samsunspor'un hücum gücünü arttırarak organize ataklar yapmasını sağladı..

 


Bu dakikadan sonra oynanan pozitif futbol meyvesini verdi. Samsunspor golüde buldu.. En azından 1 puanı kurtarmış oldu.. Golden sonra Samsunspor'un rakip kaledeki inanılmaz baskısı galibiyet golünü bulmamıza yetmedi. Erhan Hoca oyunu nasıl kopartırızın inancı içersinde en etkili ve çalışkan futbolcusu Taha Yalçıner'i oyundan alıp Serdar Eylik'i sahaya sürmesi ile bana göre başlı başına bir hata yapmış oldu. Bu değişiklik Samsunspor'un orta sahasındaki direncin kırılmasına neden oldu. Erhan Altın hatalarına devam etti. Uzatma dakikalarında yaptığı anlamsız değişiklik affedilecek cinsten değildi. Bir yanlış iki doğruyu götürür sende onu yaptın hocam..

 


Bana göre acı olan kos koca Samsunspor'un her konuda, her geçen gün derin yaralar alarak yoğun bakım ünitesine bağlanmış gibi hayata tutunmaya çalışıyor.. Bu takımı rahatlatacak, refaha ulaştıracak yinede Samsun halkını insanları olacaktır.. Dost acı söyler.. Öncelikle acil önemler alma zamanı geldide geçiyor.. Burada tek suçlu yönetim ve Erhan Altın olmamalı. Bu Şehir kendisini sorgulamalı. Virüs yayılmadan, çareler bulunmalı diyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR