BAYRAM DÖNÜŞÜ BAYRAM GİBİ OLSUN

BAYRAM DÖNÜŞÜ BAYRAM GİBİ OLSUN

Samsunspor zor bir süreçten geçiyor buna rağmen bütün olumsuzluklar göğüsleyen yönetim, hem transferlere ara vermeden devam ediyorlar. Samsunspor bugün 1'inci etap kampını tamamladı. Çok başarılı ve iyi bir kamp dönemi geçiren Kırmızı Şimşekler kuvvet ve moral depolayarak Samsun'a döndüler. Kampta Samsunlu genç futbolcuların performanslarının yüksek olması yöneticileri memnun etti. Yarın bayram sevgili dostlar futbolculara 2 günlük bayram izni verilerek daha sonra Nuri Asan Tesisleri'nde yeni teknik direktörle beraber 2'inci etap kamp için yola çıkılacak. 


Yeni transferler sağlık kontrolünden geçti ve sözleşme imzaladı. Kırmızı Beyazlıların eski futbolcusu Ekigho'nun Samsunspor'a döneceği haberleri alıyoruz. Transfer gerçekleşir ise M'Billa'nın eksiği kapatılmış olacak. Kırmızı Beyazlıların başarılı oyuncusu Ofoedu ise tam anlamıyla kendini kampa vererek gelecek sezona hazırlıyor. Öte yandan Hasan Kılıç'a yönetim dur dedi. Gelecek sezon orta saha oyuncusu Hasan Kırmızı Beyazlı formayı taşıyacak. Samsunspor'daki teknik direktör sorununa gelecek olursak eğer, Başkan Tutu bu konuyu kesin olarak çözeceğini kendi ağzından söyledi.


Önümüzdeki sezonda Murat Akyüz ve Ahmet Burak Solakel'den boşalan yere Canberk ve Oğuzhan Berber doldurmuş olacak. Kırmızı Beyaz'a gönül veren bu 2 genç oyuncunun çabukluğu ve atikliği ile bize çok şey kazandıracağına inanıyorum. Öte yandan Burhan Arman ve Alperen Pak gelecek vaat eden oyuncular. Alperen geçen sezon Teknik Direktör Erhan Altın'ın övgülerini kucaklamıştı. Samsunspor'un forveti Alperen tatil yapmadan sezona hazırlanmaya başladı. İnşallah bu çalışmanın karşılığını alır. 2015-2016 sezonun fikstür çekimi yapıldı. İnşallah rakiplerimizi bir bir geçerek Süper Lig'e ulaşacağız. Ayrıca İslam Aleminin, Yüce Türk Milletinin, Sporcu Camiasının Ramazan Bayramını en içten dileklerim kutlarım.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR