BAL'DA SON HAFTA HEYECANI

BAL'DA SON HAFTA HEYECANI

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele veren takımlar son haftaya girilirken yaptıkları müsabakalar nefesleri kesti. Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Kastamonuspor geçen hafta şampiyonluğunu ilan ederek 3'üncü lige merhaba dedi. Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 2'incisi Yeni Amasyaspor ise kendi saha ve taraftarları önünde Yeşil Beyazlı Çarşambaspor'u konuk etti. Rakibine 2-1 mağlup olan Yeni Amasyaspor 49 puanda kaldı. Kıran kırana geçen müsabakada rakibini 2-1 mağlup eden Çarşambaspor rahat bir nefes alarak umudunu son hafta oynayacağı Ulukavakspor maçına taşıdı.


Ladik Belediyespor ise kendi saha ve taraftarları önünde küme de kalmak adına büyük bir mücadele sergileyerek, rakibi Sinopspor'u 3 -0 mağlup ederek umudunu deplasmanda oynacağı Güzelorduspor müsabakasına taşıdı.Kısacası Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta düşen ve kümede kalan takımı son hafta maçları belirleyecek. Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta iyi bir performans sergileyen Sarı Siyahlı Termespor çıktığı Çorum deplasmanında Ulukavakspor'a 2-0 mağlup oldu. Termespor'da ligde kalmanın rahatlığı futbolculara öz güven sağladı ve oynanan Ulukavakspor karşılaşmasında sahada fazla ter dökmedi. Termespor gelecek sezon Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de devam etmenin rahatlığı içerisinde kendi sahasında oynayacağı müsabaka ile sezonu tamamlamış olacak.

Kırmızı Siyahlı Bafraspor bir önceki yazımda anlattığım gibi prestij maçlarına çıkıp başarılı sonuçlar elde ediyor. Genç bir kadroya sahip olan 1930 Bafraspor gelecek sezonun hesaplarını yapıyor. Konuk ettiği rakibi Güzelorduspor ile centilmence geçen müsabakada berabere kalarak 1 puana razı oldu. Böylece Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de heyecan son haftaya taşınmış oldu. Yeşil Beyazlı Çarşambaspor ile Ladik Belediyespor arasındaki kümede kalabilme mücadelesi heyacan ile devam etmekte. Çarşambaspor kendi saha ve taraftarları önünde kümede kalabilmesi için Ulukavakspor mağlup etmek zorunda. Ladik Belediyespor'a ise çıkacağı Güzelorduspor karşılaşmasında beraberlik yetmeyecek, Turuncu Beyazlılar mutlaka kazanmak zorunda. Kısacası gelecek hafta Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta kimin düşeceği neticelenecek.

HERŞEYE BÜYÜK SAMSUN FUTBOL İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR