Bal'da Rekabet Büyüyor..

Bal'da Rekabet Büyüyor..

 

Türkiye Bölgesel Amatör Ligin'de Samsun takımları arasındaki rekabet her geçen gün büyüyor. 5. Grup'da mücadele veren takımlardan Çarşambaspor, Bafraspor, Termespor ve Ladik Belediyespor takımları güçlenerek son nokta transfelerlerini yaparak bu yarışın içinde yer aldılar.. Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'da sezon sonunda bir takım şampiyon olup direk çıkarken, ikinci sıradaki takım play-offlara kalıyor. Samsun takımları arasında yer alan son iki takım ise küme düşüyor..  Hal böle olunca daha ilk haftadan itibaren puan kapabilme adına kıran kırana müthiş bir mücadele örneği sergiliyorlar.. Her hafta ayrı bir heyecanan sahne olan Bal ligi bundan sonra daha'da heyecanını arttırarak devam edecek gibi görünüyor..

 

ÇARŞAMBASPOR; 2014-2015 sezonuna flaş transferlerle giren Yeşil beyazlı Çarşambaspor takımını hemen hemen yeniliyerek Bölgesel Amatör Lig 5. grupta hedefini şampiyonluk olarak açıkladı. Ligin ilk haftasında kendi sahasına galip gelen yeşil beyazlılar, İkinci hafta deplasmanda mağlup olarak taraftarlarını üzmüş oldular. İlerleyen haftalarda daha iyi bir grafik çizmesi beklenen Çarşambaspor'un mevcut takımlar arasından maddi durumu en iyi olanlar takımların başında geliyor.. Mazisinde büyük bir yere sahip olan Yeşil beyazlılar yıllardır 2. ve 3. lig'de mücadele eden bir ekip olarak şampiyonluğun en kuvvetli adaylarının başında geliyor..

 

1930 BAFRASPOR; Geçen sezon 3.lig'de mücadele verirken tutunamayarak tekrar Bal ligine düşen Kırmızı siyahlı Bafraspor mazisini arar gibi geliyor bana.. 3.lig yaşamış, Tecrübeli bir takım olarak hedefi bu ligde şampiyonluk olarak açıkladı. Yaptığı olumlu transferlerle 5. grub'un kuvvetili ekiplerinin arasında yer alan 1930 Bafraspor iki maçınıda deplasmanda oynayarak, birin'de beraberlik diğerinde ise mağlubiyet alarak taraftarlarını hüsrana uğrattı.. Bu hafta ilk defa kendi sahasında taraftarın huzuruna çıkacak olan şampiyonluk adaylarından Bafraspor hedefe kitlenmiş durumda..

 

TERMESPOR; Bölgesel Amatör Lig'de 5. Grup'un yeni ekiplerinden Sarı siyahlı Termespor ligde yeni olmasına rağmen yapmış olduğu kısıtlı transferlerle bu ligde bende varım diyor. İki maçını kendi sahasında oynayan Sarı Siyahlılar birini kazadınlar ancak diğerini kaybederek iyi bir grafik çizmiş görüntüsü içersinde yer alıyor..

 

LADİK BELEDİYESPOR; Bal liginin yine yeni ekiplerinden Turuncu beyazlı Ladikspor yaptığı transferlerle ligden önce düzenenlenen şampiyon olarak taraftarlarına güven veren bir ekip olarak lige başladı. İlk deplasmanda kaybeden Turuncu beyazlılar kendi evinde şampiyonluk adaylarından 1930 Bafraspor'u sahasında mağlup ederek göz doldurdular ve bu ligde bizde varız imajını verdiler..


Evet sevgili okurlarım sizler adına Samsun Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çarşambaspor, Bafraspor, Termespor ve Ladikspor'u iyi etüt ederek sizlere lansa etmeye çalıştım. Takımlarımıza oynadıkları ligde başarılar dilerim.. Her Şey Gelişen ve Değişen Samsun Futbolu İçin..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR