BAL'DA PERDE KAPANDI

BAL'DA PERDE KAPANDI

Türkiye Böglesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta geçne hafta oynana müsabakalar ile 2014-2015 sezonu sona ermiş oldu. BAL 5. Grup lideri Kastamonuspor 64 puan ile şampiyon olup 3'üncü lige yükselirken onu takip eden Yeni Amasyaspor 50 puanla ligi 2'inci olarak tamamladı. Samsun takımları arasında rekabet ise Sarı- Siyahlı Termespor bu sezon iyi bir performans yakalarayak ligi 44 puan ile tamamlayıp BAL'da tutunan takım oldu. Küme düşme hattının çok üzerinde sezonu tamamlamış oldu.

Yeşil Beyazlı Çarşambaspor yaptığı iyi transferlere rağmen talihsiz bir sezon geçirerek başarı yakalayamazken ligi 42 puan ile tamamlayarak kümede kalıp kalmayacağı olaylı Ladik Belediyespor maçının fedarasyon tarafından vereceği karara kaldı.Bu verilecek puan veya puanlar Ladik Belediyespor'a mı Çarşambaspor'a verilmesi ile netlik kazanacak. Ladik Belediyespor ise ligi 45 puan ile tamamlayarak gözünü Çarşambaspor olaylı maçına çevirdi. Fedarasyonun açıklmasını bekleyen Turuncu Beyazlılar şayet hükmen galip sayıldığı takdirde ileriki tarihlerde 19 Mayıs Belediyespor ile Play-Out karşılaşmasına çıkacacak. Ladik Belediyespor kazanırsa ligde kalacak kaybederse lige veda edecek.

1930 Bafraspor ise haftalar öncesinden BAL ligine veda eden takımların başında geliyor. Gelecek sezon Samsunspor Süper Amatör'de mücadele verecek Kırmızı- Siyahlılar şimdide bu ligde şampiyon olmanın hesaplarını yapıyor ve ona göre kadro kuruyorlar. Kar,kış ve sıcak demeden BAL 5.Grup'ta 2014-2015 sezonu sevabıyla günahı ile sona ermiş oldu. BAL ligi'nde tutunan takımlara şimdide gazetemiz adına başarılar dilerken küme düşen takımlarımızada oynacakları ligde başarılar dileriz.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR