BALDA HEYECAN SÜRÜYOR

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4'ncü Grup'ta mücadele veren Samsun takımlarından Ladik Belediyespor, Havza Belediyespor ve Termespor her hafta heyecan yaşayarak, yollarına devam ediyorlar. Samsun takımlarından Ladik Belediyespor deneyimli Teknik Direktör Ali Bilgici'yi göreve getirerek kurdukları güçlü kadro ile zirveyi zorlamaya devam ediyorlar. Şuan itibari ile 23 puan lig fikstüründe 3'ncü sırada yer alan Turuncu Beyazlılar hedef doğru adım adım yaklaşıyor. Havza Belediyespor ise sezon başında Samsunspor gibi lige iyi bir başlangıç yapmıştı. Gelişen haftalarda peş peşine önemli puanlar kaybederek, Teknik Direktör Orhan Anıl'ı görevden alarak bünyesine Teknik Direktör Murat Yıldırır'ı kattı.  


Şuanda lig fikstüründe 7'nci sırada 17 puana sahip olan Havza Belediyespor, ikinci yarıya ümitlerini tazeliyor. Geçen senenin efsanesi Sarı Siyahlı Termespor ise bu sezon şanssızlıklara kurban giderek üst üste aldığı seri mağlubiyet ve beraberlikler ligin alt sıralarında düşme hattında çebelleşiyor. Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de Termespor 12'nci sırada 7 bulunuyor. BAL ligi her hafta lider değişikliği ile PTT 1.Lig  gibi heyecan vermeye devam ediyor. Şuan lig lideri Erbaaspor 28 puan ile zirvede yer alırken, şampiyon olabilmek adına mücadelelerini sürdürüyorlar. BAL 4'ncü Grup'ta statüye göre Lig puan sıralamasında yer alan Samsun takımlarından üst sırada bulunan takım ligde kalırken, yine Samsun sıralamasında puan olarak 2'nci sıradaki Süper Amatör'ün 2'ncisi ile play-out oynama hakkını elde ediyor. Son sıradaki takım ise otomatik küme düşerek, Süper Amatör'e geri dönüyor. BAL liginde verilen arayı takımlar iyi değerlendirerek, ikinci yarı çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. İkinci yarınında daha çetin heyecanlı geçmesi bekleniyor. Bu meyanda Bal liginde mücadele eden Samsun Takımlarına şahsım başarılar diler, Spor Camia'sının yeni yılını kutlarım. 


EFSANE ÇARŞAMBASPOR BÖLGESEL LİGE EMİN ADIMLAR İLE...
Yeşil Beyazlı Çarşambaspor 1921-23 yılında Atatürk'ün emri ile kurulmuş efsane bir takım. Kurulduğun yıldan bugüne kadar Süper Lig'in finalde kapısından dönmüş bir ekip olarak yeniden dirilişine şahit oluyoruz. Yıllardır 2'nci lig ve 3'ncü lig oynamış bir takım olarak Türkiye sesini duyurmuş bir kulüptür. Geçen sezon talihsizlik yaşayarak, Süper Amatör'e düşen Çarşambaspor Süper Amatör'de liderliğini devam ettiriyor. 12 müsabakadan 31 puan elde ederek zirvede bulunanan efsane takım yeşil beyazlı Çarşambaspor müteavazi kadrosuna başarılı 2 yabancı oyuncu ilave ederek, iddiasını güçlendirdi. Başarılı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yardımcısı Birol Berkem idaresinde kadroya başarılı oyuncular transfer edildi. Süper Amatör görünen o ki Çarşambaspor bu sezon ligin zirvesini bırakmayacak.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR