BAL'DA HEYECAN DORUKTA

BAL'DA HEYECAN DORUKTA

Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de her hafta liderler yer değiştirirken, ayrı bir heyecan yaşanıyor. Samsun derbisinde Ladik Belediyespor kendi saha ve taraftarı önünde Havza Belediyespor'u konuk etti. Çok çekişmeli ve 2 kırmızı kartın çıktığı müsabakada 2-0 skor ile gülen taraf Turuncu Beyazlılar oldu. Deneyimli Teknik Direktör Ali Bilgici,  Takımım her hafta üzerine koyarak yükselişini sürdürüyor. Biz buraya gelene kadar, talihsiz maçlar yaşadık. Hak ettiğimiz, puanları rakibimize kaptırdık. Bundan sonraki maçlarda daha iyi performans sergileyeceğiz ve kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Ligde ki zirve inadımızı devam ettireğiz" dedi.


Havza Belediyespor ise çıktığı Ladik deplasmanından eli boş dönerek, kaybettikleri puanı telafi etmek üzere Havza'ya döndü. Müsabakada iyi oynamalarına rağmen bireysel hatalar sonucu mağlup olarak önemli 3 puanı Ladik Belediyespor'a kaybeden Havza Belediyespor'un ilk defa bileği büküldü. Sezon başından bu yana iyi bir çıkış yakalayarak rakiplerini bir bir deviren Havza Belediyespor, iyi rağmen oynamasına rağmen kazanamadı. Kırmızı Beyazlılar gelecek hafta hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Ligde 11 puan ile bulunan Havza Belediyespor 4'ncü sırada yer alıyor. Havza İlçesi ve Havza Belediyespor bu sezon Süper Amatör 3'ncü lige hazır.

 

Termespor bu sezona iyi başlangıç yapamadı. Karabulutları üzerinde taşıyan Sarı Siyahlılar ilk galibiyetini hükmen aldı. Termespor karşılaşacağı Yenicespor'un ligden çekilmesi ile maçı 3-0 kazanmış oldu. Termespor Yönetim Kurulu ve Terme Teknik Direktör Güven Gümüşdağ'a sonsuz güveniyor. İstafı kabul olmayan Gümüşdağ önümüzde ki günlerde Termespor'a hak ettiği galibiyetleri getirecektir. Bölgesel Amatör Lig'de geçen hafta lider Giresun Temsilcisi Görelespor yerini Tokat Temsilcisi Erbaaspor'a kaptırmış oldu. Yazımın başında söylediğim gibi heyecan BAL liginde devam ediyor. Bu sezon 3 iddialı ekibin ortaya koydukları performansları yeşil ışık yakıyor. Belki çok ilerleyen zamanlada Samsun'dan bir Temsilci daha PTT 1.Lig veya Süper Lig mücadele edecek. Tıpkı Adana ve Adanademirspor gibi...

HERŞEY BÜYÜK SAMSUN FUTBOLU İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR