BAL LİGİ BALLANIYOR

BAL LİGİ BALLANIYOR

 

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup müsabakaları her hafta daha çok heyecan veriyor. Kıran kırana geçen maçlar sonucunda zirveye oynayan takımların sayısı artmaya başladı..


Çarşambaspor; Yapılan kan değişikliğinin takıma tam yansıdığını söyleyebilirim. Geçen haftaki köşe yazımda belirtmişti Çarşambaspor'un yükselişi sürecek diye belirtmişti. Ve dediğimde çıktı. Çarşambaspor, Güzelorduspor karşısında deplasmanda oynamasına rağmen patlama yaparak müsabakayı 6-1 gibi farklı kazanmasını bildi rakiplerine adeta gözdağı verdi. Yeni Teknik direktör Biraol Akkaya takım üzerindeki ağırlığını hissettirerek yoluna tam gaz devam ediyor. Oynadığı futbolun her hafta üzerine biraz daha koyarak dinç, çalışkan ve mücadeleci bir Çarşambaspor'u meydana getirmiş oldu. Yeşil beyazlı Çarşambaspor'un Başkanı Özkan Yıldırım alınan farklı galibiyet ile taraftarları sevince boğduklarını belirterek,"hedefe kitlenmiş bir takım olarak yolumuza devam ediyoruz" dedi..

 

Termespor; Sarı siyahlı Termespor inadı ile zirveyi zorlamaya devam ediyor. Deplasmanda kuvvetli rakibi Bartınspor'u 3-2 devirerek "şampiyonlukta bende varım" sinyallerini verdi. Teknik direktör Güven Gümüşdağ takımının performansından çok memnun olduğunu futbolcularının savaşarak maç kazandığını belirtti. Terme'yi en iyi şekilde temsil edeceklerinide sözlerine ekledi.


Ladikspor; Turuncu beyazlı Ladikspor bana göre firene bastı gibi görünüyor. Kendi sahasında puan kaybetmeye devam eden Ladikspor lig fikstüründe 10 puanla 6. sırada yerini alarak bundan sonra puan kaybına tahamüllerinin olmadığını. Önümüzdeki maçlarda çok çalışarak zirveden kopmayacaklarını. Kendi sahasında oynadığı müsabakada ise karşılaşmanın hakemini suçlayarak puanlarının gasp edildiğini söylediler..


1930 Bafraspor; Her geçen hafta kendine gelmeye ve toparlanmaya devam ediyor. Lige iyi başlamayan Kırmızı siyahlılar kendi saha ve taraftarları önünde güçlü rakibi Ünyespor'u zorda olsa 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Bafraspor lig fikstüründe 8 puan ile 11. sırada yer almaktadır. Hedeflerinin bundan sonraki müsabakalarda puan kaybetmemeyi. Maçları kazanarak zirveyi zorlayacaklarını söylediler. Geçen sezon 3. ligde düşen Kırmızı siyahlıların bulunduğu yer Bafraspor'a yakışmayan bir yer olsa gerek..

 

Türkiye Bölgesel Lig 5. grupta bu sezon sonu ilk sırayı alan takım direk 3. lige çıkıyor. 2. sırada yer alan takım ise Play-offlara kalıyor. Samsun takımları arasındaki sıralamada ligi 3. bitiren takım ise Süper Amatör ligi takımı ile Play-off oynamaya hak kazanıyor. 4. sırada yer alan Samsun temsilcisi ise direk olarak Süper Amatör Lige düşüyor. Buna göre Samsun takımları arasında rekabet bu hafta itibari ile kızışmaya başlayacağı anlamını taşıyor. Bizde Gazetemiz spor servisi olarak Bal liginde mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar dileri..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR