BAL HER HAFTA ŞEKİLLENMEYE DEVAM EDİYOR

BAL HER HAFTA ŞEKİLLENMEYE DEVAM EDİYOR

 

Bölgesel Amatör Lig'in 5. grubunda mücadele veren Samsun takımları her hafta galip ve mağlup olarak değişik görüntüler sergilemeye devam ediyorlar. Samsun takımlarımız almış olduğu sonuçlarla taraftarlarını şaşırtmaya devam ediyorlar. Bölgesel Amatör Ligin 5. grubunda lider Kastamonuspor 26 puanla zirvede yerini korurken en yakın rakibine 2 puan farkı atarak arayı açmaya her geçen gün devam ediyor. Oynadıkları her maçı farklı kazanan lider Kastamonuspor ligdeki tek yenilgisini Yeşil beyazlı Çarşambaspor'dan almış oldu..

 


ÇARÇAŞMABSPOR: Kendi sahasında bir türlü istediği futbolcu sergileyemeyerek kazanamayan ve taraftarlarını çılgına çeviren Yeşil beyazlı Çarşambaspor deplasmanda Fatsa Belediyespor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarlarını bu kez mutlu etmiş oldu. Şayet Yeşil beyazlı Çarşambaspor kendi saha ve taraftarları önünde oynadığı müsabakaları kazanmış olsaydı şuanda liderlik koltuüunda oturan bir takım olacaktı...! Kuvvetli ve güçlü ancak bir türlü toparlanamayan Fataspor'u güzel bir mücadele sonucunda 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanelerine yazırmayı başardılar. Yıldırım kardeşler Çarşambaspor'un oynadığı bütün maçları yerel bir tv'de yayınlatarak Çarşambaspor'u tanıtmaya devam ediyorlar. Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım deplasmanda kazanarak taraftarlarını mutlu ettiklerini ve bundan sonraki maçlarını kazanarak taraftarlarını dahada mutlu edeceklerini sözlerine ekleyerek Ocak ayında yapılacak transferlerle güçlerine güç katacaklarını söylediler..

 


TERMESPOR: Talihsiz bir şekilde Amasya'da Yeni Amasyaspor'a uzatma dakikalarında yediği golle taraftarlarını üzen Termespor, oynadığı futbol ile göz doldurmaya devam ediyor. Termespor Teknik direktörü Güven Gümüşdağ," Yenilmemiz dünyanın sonu değil. Bu ligin daha ikinci devresi var. 3 puanı sistemde kimin kimi nerede yakalayacağı hiç belli olmaz. Biz Termespor olarak hedefimizden şaşmadık. Yolumuza devam ediyoruz. Allah nasip ederse bu sezon 3. lig'e çıkacağız" dedi.


LADİKSPOR: Ladikspor kendi saha ve taraftarı önünde oynaması gereken Kaptan Yenicespor karşılaşmasını Merzifonda oynamak zorunda kaldı. Samsun'da onca saha olmasına rağmen Ladikspor'un karşılaşasını Merzifon'a taşıyanlara anlam vermedim. Turuncu Beyazlı Ladikspor 14 puanla 11. sırada yer alıyor. Budna sonraki maçlarında kazanmayı hedefleyen Turuncu beyazlılar hedeften şaşmadıklarını ve yollarını emin adımlarla devam edecekleri kanaatini taşıyorum...


1930 BAFRASPOR: Geçen hafta yazdığı yazıda söylediği gibi. Bir öyle bir böyle demiştim Bafraspor için. Şaşırtmaya devam ediyorlar. Kendi saha ve taraftarları önünde Sinopspor'a Kırmız siyahlılar Bal ligin'de küme düşme tehlikesini ensesinde hisseden en yakım takımlardan biri olarak görüyorum. 200 bin Nüfusa sahip büyük Bafra Şehir'nin Bafraspor'u taşıyamamasınada anlam veremiyoru. Geçen sezon 3. ligden düşen Bafraspor bu sezon'da Bal'dan Süper amatör'e düşmesi bana göre Bafra'ya yakışmaz kanaatini taşıyorum.. Her Şey Samsun Futbolu İçin...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR