BAKAN KILIÇ SAMSUNSPOR'U ZİYARET ETTİ

BAKAN KILIÇ SAMSUNSPOR'U ZİYARET ETTİ

Milli maç dolayısı ile liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Kırmızı Şimşekler, Şanlıurfaspor hazırlıklarına hız kesmeden titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Judo Grand Prix Kupası dolayısıyla Samsun'da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç dün saat 15:00'te Samsunspor kulübünü ziyaret ederek Başkan Erkut Tutu, yöneticiler ve Kırmızı Beyazlı futbolcularla bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu. Dün Nuri Asan Tesislerinde gerçekleştirilen ziyarette Bakan Kılıç Samsunspor'u Süper Lig'de görmek istediğini belirtti. Bakan Akif Çağatay Kılıç, kendisine düşen her görevi yerine getireceğini söyledi. 

PTT 1'inci Lig'in 26'ncı haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile PLay-Off potasına girmek için çok önemli bir müsabaka oynayacak olan Kırmızı Şimşekler Nuri Asan Tesisleri'nde hazırlarak hedefine 3 puanı koydu. Milli maç olduğu için liglere verilen arayı boş geçirmemek adına Trabzonspor ile yapılması beklenen hazırlık müsabasının iptal olması dolayısıyla Kırmızı Şimşekler çalışmalarına kendi tesislerinde devam ediyor. Samsunsporlu futbolcuların her biri hırslı ve azimli bir şekilde antrenmanlarda  forma şansı bulmak için kıran kırana mücadele örneği gösterirken aralarında dostluk ödün vermiyorlar. Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın geçirdiği burun ameliyatı sonrası iyileşerek takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. 

Samsunspor deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı için Urfa 4 günlük bir kamp geçirecek. Çalışmalarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürecek ve daha sonra Urfa'da  kampa girecek olan Kırmızı Şimşekler bu maçın kendileri için çok önemli olduğunun bilincindeler. Samsunspor kazanması halinde Süper Lig kapısını biraz daha aralayarak umutların çoğaltacakç. Bunun bilincinde olan yönetim ve teknik heyet  futbolcuları motive ederek bu maçın önemini kendilerine aşılıyorlar. Hedefinde kazanmaktan başka düşünce barındırmayan Kırmızı Beyazlı Camia'yı 3 puana kilitleyen yine taraftar olacaktır.

 
HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR