AKŞAM BULUŞMAK ÜZERE

   AKŞAM  BULUŞMAK  ÜZERE

 Nasip olur, yayınımız birileri tarafından  kesilmez ise akşam saat 20.30 da  web.tv'de buluşacağımızdan  bu gün uzun yazı yazmak istemiyorum, sadece   konuşacak olduğumuz konuları sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizlerden gelen   sorular  doğrultusunda  gündemi  oluşturmak  istiyorum.  Bizim için önemli olan siz değerli okurlarımızın merak ettiği  konular olduğu  için  konuşmamız gereken konuları  ona göre değerlendirmeye tabi tutuyoruz.

                Siz değerli okurlarımızdan gelen soruları  ve merak edilen konuları  özetlediğimizde  bugünkü  gündemimizi ,  altı ana  başlıkta toplamayı hedefliyoruz. Nedir bu ana başlıklar derseniz  izin verin sıralayayım. Birinci  konumuz  son  günlerin  gündemini  oluşturan ve manşetlerden düşmeyen  İl Özel idaresinin bazı basın kuruluşlarına ödediği para konusu. Bu konuyu biz gündeme  getirdik sağ olsun diğer gazeteler de olayın takipçisi oldular, önemli bir konu bu,  hayli söyleyeceklerim olacak.

                İkinci  gündem konumuz Samsunspor kulübünün kaybolan paraları ile ilgili  yaptığımız haberlerin akıbetini merak eden okurlarımızın sorduğu sorularla ilgili olacak. Üçüncü gündem maddemizde Parkomat  uygulamaları  ve personelin davranış biçimleri olacak. Dördüncü gündem maddemiz  Canik bölgesinde  açılan lovolet  mağazasının trafiği felç etmesine gelen tepkiler. Beşinci konumuz , geçtiğimiz hafta manşetten verdiğimiz “kim bu gazeteci” konusu, altıncı konumuz ise Başbakan'ın  il kongresine gelmemesi ve yapılacak kongrede iki adayın birleşip birleşmeyeceği konusu.

                Bu konulardan zaman artar ise Cemaat- Hükümet ilişkilerinde gelinen nokta üzerinde  durmak istiyorum, zira bu konuda ciddi anlamda sıkıntılar var, bu sıkıntıların arka planını kamuoyu  ile paylaşmak istiyorum. Umarım zamanımız konularımızı anlatmaya yeter. Konularımız önemli konular olduğundan, geçiştirmeyi düşünmediğimden  umarım zamanımız yeter.  Konuyu fazla uzatmadan akşam  saat 20.30 samsunweb.tv'de buluşmak üzere hoşçakalın …

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR