1 PUAN İYİ PUAN

Yılport Samsunspor iki yıl aradan sonra tekrar TFF 1. Lig’de deplasmanda güçlü rakip Altay karşısında puan veya puanlar arayacak, iyi bir hazırlık dönemi geçiren kırmızı şimşekler bana göre lige hazır ama tabi ki karşılaşacağı Altay’da kolay bir lokma değil iki güçlü rakibin mücadelesi heyecanlı geçmeye namzet bir müsabaka olacak..

Deneyimli teknik patron Ertuğrul Sağlam bu maçın etüdünü yapmış olacak ki kendinden çok emin görünüyor Yılport Samsunspor 1. Lige yakışır yabancı transferler yaparak bu ligde iyi işler yapmayı hedefliyor..

Deplasmanda kazanmayı hedefleyen kırmızı şimşeklerde moraller üst düzeyde bana göre yenemiyorsan da yenilme felsefesinde hareket edecek Samsunspor bu maçtan kazançlı çıkmayı hedefliyor müsabakanın seyircisiz oynanması da ayrı bir konu bu deplasmanı kayıpsız geçmeyi hedefleyen Samsunspor maça hazır şimdi geçelim müsabakaya bakalım neler olmuş..

Mücadele bana sorarsanız ortada geçti.. iki takımda şampiyonluğun en büyük adayı bu nedenle Ertuğrul hoca ve Yücel hoca kontrolü elden bırakmadılar ve taraflar sahadan bir puanla ayrıldılar.. Bu maç artık geride kaldı.. Maç maç ilerlemeli ve takıma gelecek yeni forvetlerle gol sorununu da aşacağımızı düşünüyorum..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR