GERÇEKLERİ SAKLAMAYA ÇALIŞANLAR SADECE KENDİLERİNİ ALDATIRLAR

GERÇEKLERİ  SAKLAMAYA ÇALIŞANLAR SADECE  KENDİLERİNİ ALDATIRLAR

Geçtiğimiz   günlerde bir siyasetçi  partili bayanlarla konuşurken konu dönüp, dolaşıp  Adnan  Bahadır'a gelmiş, gelmese de şaşardım, zira bu şehirde siyaset yapıp gündeminde Adnan Bahadır olmayan  kimse olmaz, yok diyenler olabilir ancak girin bilgisayarlarına bakın en çok okudukları kişi Adnan Bahadır değilse bu işi bırakırım. Konumuzu  dağıtmadan devam  edelim, siyasetçi  zatı muhtereme benimle ilgili  ne düşündüğünü soran bayanlara verdiği cevap çok enteresan demiş ki ben o adamdan yıldım, onda deli cesareti var, bir adama kafayı taktıysa onu bitirmeden yakasını bırakmaz. Onun bildiklerini bu şehirde kimse bilmiyor, yazdıklarının çoğu doğru ancak yazması doğru değil, Onun geçtiği kaldırımdan dahi geçmem, size de tavsiyem ondan uzak durmanızdır, aksi halde sonunuz pek hayırlı olmaz demiş.

                Bunu söyleyen siyasetçi ile bir dönem çalıştım, yaptığı doğru işlerde ölümüne arkasında durdum,  hatta o dönemlerde toplum huzurunda bana yaptığı hakaretlere de göğüs gerdim, sırf vefalı olmak adına her şeyine katlandım, hatta  benimle ilgili davranışları nedeniyle eleştiride bulunanlara “Siz  onu tanımazsınız, o dişi alınmış bir aslandır, ben onu eğitmeye çalışıyorum” dediğini de çok iyi bilmeme rağmen bana yakışanı yapmak adına sabrettim.   Ne zaman ki yanlış işlere bulaşmaya başladı önce kendisini, ardından da yanındaki arkadaşları uyararak yapılan yanlışların yanında olmayacağımı ifade ettim. Ancak yanlış işler konusunda kararlı olduğunu görünce yollarımızı ayırdık, en ufak bir pişmanlığım da yok.

                Siyaset  yapan insanlar iki şey için siyaset yapıyorlar, bunlardan birincisi Ülkelerine, davalarına hizmet ki bu tür siyasetçiler maalesef azınlıkta, ikinci tür siyasetçiler ise ceplerini doldurmak için siyaset yapanlardır, üzülerek ifade etmek gerekirse bu tür siyasetçiler ülkemizde çoğunlukta. Örneğin geçenlerde Atakum Belediye Başkanı Metin Burma  arsa rantçıları diye bir konuya değindi, Başkan'ın değindiği konu çok önemli ve üzerine gidilmesi gereken bir konu ancak kimse üzerine gitmedi. Sizce yeşil alan olan arsaları çok düşük fiyatla satın alanlar kim veya kimler? İsim vermeden söyleyeyim siyasetçiler, hatta kim olduklarını da biliyorum. Büyükşehir Belediye Meclisinde istedikleri gibi plan tadilatı yapabilen veya yaptırabilenler  gidip yeşil anları satın alıyorlar, ardından o alanları imara  açıp, yüklü miktarlarda rant sağlıyorlar.

                Adnan Bahadır'ın telefonlarını dinleyen arkadaşlar bu tür insanları da dinlediklerini biliyorum, ancak  dinledikleri telefonlarda Adnan Bahadır'ın aleyhinde olabilecek kısımları kesip tapelere koyup, konuşmanın devamını koymadıkları gibi, bu insanları dinleyip bana yaptıkları uygulamanın tam tersini yapıp o insanların lehlerinde olan durumları tapelere koyup, aleyhlerinde olan kısımları koymaz iseler Allah onlara bunun hesabını sorar. Mesela  Galip Öztürk iddianamesinde bir isim var, soyadı bilerek yanlış yazılmış ki o kişi iddianameye girmesin. Daha önceki A Takımı operasyonunda da aynısı yapılmıştı, hatta bu konuda birkaç dairenin verildiğinden söz ediliyor. Nihayetinde yapılan sorgulamalar ve dinlemeleri yapanlar da emir komuta zincirinde olan insanlar olduklarından  amirlerinin talimatlarını uygulamak zorunda kalıyorlar. Ancak Hakimlerin Hakimi olan Allah'ın huzuruna vardıklarında kendilerinin de sorgulanacağını unutmayarak görevlerini yapar iseler Fani Dünyada bedel  ödeseler de gerçek Dünyada mükafatını göreceklerini unutmasınlar. Ayrıca gerçekleri ne kadar gizleseniz bir gün mutlaka ortaya çıkar.

                Bu arada  az daha unutacaktım geçtiğimiz hafta bir köşe yazımda bazı sorular sormuştum, sorulardan birisi bir genç bayanla beraber olan siyasetçi veya siyasetçiler idi. Aldığım bilgilere göre yazının ardından siyasetçi bayanı yanından uzaklaştırmış, hatta şehir değişikliği yaptırmış, ancak bayan alışageldiği işe devam etmek istemesi sonucu bu kez başka bir partili siyasetçi ile beraber olmaya başlamış. Merak ettiğim konu başka partili olan arkadaş iktidar  partisinden olan siyasetçilerin beraber olduğu bayanla beraber olmasının amacı  onun veya onların birlikte olduğu ile ben de olabildiğime göre demek ki benim de istikbalim açık düşüncesi mi? Kim bilir belki de öyledir ama şimdi tüm siyasetçiler sıraya girerse bayanın hali ne olacak? Onu da düşünmek gerekmez mi? Burada takdir edilmesi gereken siyasetçi bu genç bayanı seçimlerde gül dağıtmak için yanında dolaştırmaya başlayıp, daha sonra  bayanın güllerini sulayan siyasetçi veya siyasetçilerdir!...Olayların arka planını saklayıp, gerçekleri topluma sunmayan insanlar aslında kendilerini kandırdıklarını bilmiyorlar. İki kişinin bildiği şey sır değildir. Aleyhimizde olsa dahi olayları dürüstçe toplumla paylaştığımızda sonuçta mutlaka kazançlı çıkacağımızı unutmayalım. Bu günlük de bu kadar yeter kalın sağlıcakla 

                                                              

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR