Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

BİZ BİZE YETERİZ GÜÇLÜ TÜRKİYEMİZ

     Dünyanın en güzel ülkesinde birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz.
     Vatan topraklarımız, denizlerimiz, göllerimiz, ırmaklarımız, ovalarımız, yaylalarımız, öten kuşların hoş sesleri şelalelerimiz. Yaylalarımızda koşan kuzularımız, yiğit efelerimizin atların üzerinde yarışmaları, düğünlerde gençlerin oynamaları, pehlivanlarımızın er meydanlarında güreşleri, gençlerin coşkuyla askere yolcu edilmeleri, dini bayramlarımız ’da ev ziyaretlerimiz ne güzeldir. Ay yıldızlı milli formayı giyen futbolcularımızın maç öncesi seyircilerimizle beraber İstiklal Marşını coşkuyla söylenmesi ne güzeldir.
     Teknolojik gelişmeler bizim geleneklerimizi manevi değerimizi yok etmesin, sevinçlerimizi hep beraber yaşatalım. Ben değil biz olalım.
     Türk milletinin asaletinde yardımlaşma fazlasıyla var. Türksüz Anadolu hesabı yapanların, devletsiz millet hayali kuranlar Dünya tarihini değiştiren cevap önce savaş meydanlarında verildi. Yine de karşımıza çıkanın kafalarını duvara küt küt vururuz. 
     Çanakkale’de şehitlerimiz yatıyor. İşgal ile ihanetler yerle bir edildi. Sonra Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. Mukaddes emanet Milli iradeye teslim edildi.
     Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ülkenin yokluk ortamında her türlü zorluklara rağmen Türkiye Cumhuriyeti Devletini var etti. Türkiye’nin birleştirici gücü Gazi Mustafa Kemal Atatürk dava yoldaşları Cumhuriyetimizin İstiklal ufkudur.
     Bozulan insan modeli her zaman karşımıza çıkabilir, önemli olan onlara yenilmeden ayakta kalabilmek mücadele etmek gerekir yoksa halka halka büyür önlenemez hale gelir.
     Kendileri karşılıklı kötülüklerini görmezden gelip kendi gibi düşünmeyenlerin dedikodusunu yaptıklarından mutluluk duyuyorlar. Herkes istediği partiye gidebilir, size ne oluyor. Dinimizde dedikodu günah insanların siyasi tercihleri kendine aittir. MHP lideri Devlet BAHÇELİ Dünya’da ve bölgemizdeki gelişmeleri yakından takip eden ‘’önce ülkem sonra partim ‘’ düşüncesi ile Ülkemize değerli hizmetler ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası ülkemizin geleceği için çok önemlidir.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
ATATÜRK

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR