Samsunspor imkansızı başardı

Yıllar sonra bu sezon Süper Lig’de yükselme başarısı gösteren Samsunspor ligin ilk beş haftasında aldığı bir puanda herkes tarafından küme düşme gözüyle bakılırken mucizeyi gerçekleştirdi ve ligin bitimine bir hafta kala kümede kalmayı garantiledi.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun şampiyon olarak Süper Lig’e taşındığı Samsunspor5 hafta sonunda bir puanda kalınca başkan Yüksel Yıldırım çok kritik bir hamle yaparak alman çalıştırıcı Markus Gisdol'u göreve getirerek adeta ya tamam ya devam dedi..

Alman disiplini ile takımı adeta baştan dizayn eden tecrübeli teknik adam Gisdol inanılmaz işlere imza atarak Samsunspor ligde tutmayı başardı. Ligin bitimine bir hafta kalmasına rağmen Samsunspor ile yeni sözleşme imzalamayan bu soru kendisine yönelt de her defasında önceliğimiz takımı ligde bırakmak diyen Markus Hocam ile artık yeni sözleşme imzalama vakti gelmiştir. Sezonun beşinci haftasında Samsunspor’un transfer yasağı olmasına rağmen adeta ateşten bir gömlek giyen alman hoca gerçekten alkışın en büyüğünü hak ediyor..

Alanyaspor maçına değecek olursak eğer rakip ligde iddiası kalmamasına rağmen oyun disiplinden asla pes etmeyerek her maçta olduğu mücadele örneğini sergiledi Samsunspor’a karşı. 1-0 geriye düşmemize rağmen Samsunspor taraftarlarının takımı olan inancı hiç eksilmedi ve 90 dakika boyunca yüce Samsunspor taraftarı yine kendi üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirdi..

Bu sezon içerisinde bir çok kez eleştirilen kaçırdığı goller ve form grafiğindeki düzensizlik nedeniyle bir türlü istenilen performansa gelemeyen Marius Bu maçta görevini yerine getirdi. Alınan bu sonuçların ardından İstanbul takımları İstanbulspor , Pendikspor ve Karagümrük Süper Lig’de düşen üç takım oldu.. Hatayspor’un ligde kalıp kalmayacağı ise önümüzdeki hafta oynanacak son hafta karşılaşmasıyla belli olacak..

Artık Samsunspor’un FIFA ve UEFA ile yapacağı görüşmeler neticesinde bir an evvel transfer cezasının kaldırılması ve teknik direktör Markus Gisdol ile yeni sözleşme imzalanması gerek.. Bunun akabinde önümüzdeki sezon takımda kalacak ve gidecek futbolcuların belirlenmesi. Yeni transferlerin de son dakikaya bırakılmadan netleşmesi gerek.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR