Savunma zaferiiii..

Samsun Basketbol Kulübü yaptığı savunmayla maçı kazanmasını bildi ve Galatasaray Kulübünü  deyim yerindeyse sahadan sildi. Hücumlarda JULIE önderliğinde atağa kalkan Kırmızı-Beyazlılar, başarılı savunma yaparak rakibine oyun oynatmadı. Galibiyette en önemli pay SBK'nın takım oyununu sahaya iyi yansıtması oldu. Samsun Basketbol Kulübü, Galatasaray zaferiyle Türkiye'ye bu sene ligde ben çok can yakacağım mesajını verdi. Yönetimiyle, teknik kadroyla, oyuncusuyla ve salonun dolduran seyirçisiyle bu lige kalıcı olmaya geldiğini ilk maçında gösterdi.


Yaşar Doğu Spor Salonunu tıklım tıklım dolduran Samsunlu taraftarların müthiş desteği alınan galibiyette büyük rol oynadı. SBK'nın yabancıları oyuncuları JULİE, ERLANA, ADEOLA ve ALİSON performansıyla karşılaşmaya büyük damga vurdu.  Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaray zaferiyle lige müthiş bir başlangıç yaparak ligdeki rakiplerine de Samsun'dan gözdağı verdi. Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaray gibi Avrupa mücadelesi veren güçlü bir takım karşısında oyunda hiç geriye düşmedi. Mücadelenin başından sonuna kadar oyunu önde getirmesini bildi.

 

Lig uzun bir maraton. İlk galibiyetler takımın hava açısından çok büyük öneme sahiptir. SBK bu galibiyetle büyük bir moral kazandı. Ancak rehavete kapılmamaları gerekiyor.  Önlerinde zorlu bir Beşiktaş deplasmanı var. Ancak bu zaferin bana göre keyfini çıkarmamız gerekiyor. Diğer maçlarımızda bu oyun mentalitesini yansıtırsak, ligde müthiş işler yapabiliriz. Bu takımda emeği olan herkese bu müthiş atmosferi bize yaşadıkları için teşekkür ederim. Maçın geniş analizini ve yorumlarımı Salı günü sizlerle paylaşacağım. Herkes zaferin  tadını çıkarsın .
           

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hasan Yaşar Arşivi
SON YAZILAR