SAMSUNSPOR’U KİMSE TUTAMIYOR

Spor Toto 1.Lig'in 22.haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelen Yılport Samsunspor sahadan galibiyetle ayrılarak altı puanı adeta hanesine yazdırdı...

Maça hızlı başlayan Kırmızı Şimşekler 13. Dakikada Guido Koçerin harika kafa golüyle 1-0 öne geçti.. 

Bu gol den sonra Samsunspor sporun vermiş olduğu avantajla rakibini sahasında karşılamaya başladı.. Her geçen dakika Samsunspor kalesinde etkili olan İstanbulspora genç file bekçimiz Nurullah Aslan geçit vermedi..

Maçın ikinci yarısında da oyunu dengede tutan Kırmızı Şimşekler özellikle rakibin dirençli ataklarına karşı adeta kalesine duvar ördü...

Bu tur maçları nasıl kazanıldığını Samsunspor deyim yerindeyse herkese göstermiş oldu.. İstanbulspor karşısında Samsunspor ikinci golü bulabilirdi ancak sonuçlar istenilen gibi olmadı..

Son dakikalarda gelen kırmızı kartla Samsunspor sahada iyice rahatladı ve altı puan değerindeki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildi..

Bu takımın her geçen hafta üzerine koyacağını sizlere söylemiştim.. nitekim de aynen öyle oldu.. Samsunspor gerçekten çok diri ve güçlü bir takım.. Eskişehir’de kayıpsız geçtiğimiz takdirde Giresunspor endişeye kapılıp puan kaybedecektir.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR