Samsunspor kendini ateşe attı

Samsunspor taraftarın yoğun desteğiyle çıktığı Kasımpaşa deplasmanında umduğunu bulamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 16 şutta golü bulamayan Samsunspor'un ligde galibiyet hasreti 5 maça çıktı.. bu kadar bol sütun atıldığı karşılaşmada Samsunspor’un sahadan puansız ayrılması düşündürücü.

Özellikle savunma hakkımızın son haftalarda yapmış olduğu hatalar Samsunspor’a pahalıya mal oldu. Her hafta köşe yazımız da değindiğimiz bireysel hatalar nedeniyle yenilen gollerin telafisi zor oluyor konusu Kasımpaşa deplasmanında da başımıza iş açtı.

Dimata ve Fofana’nın aldatmaya yönelik penaltı beklentisi sonrası sarı kart görmeleri Trabzonspor maçı öncesi cezalı duruma düşmelerine neden oldu. Yani kısaca Kasımpaşa deplasmanda sadece puan ya da puanlar değil iki oyuncumuzu da kaybettik.

Karadeniz derbisi öncesi yaşanan bu kötü gelişmeler bir anda gözleri alman teknik adam Markus Gisdol’a çevirdi.. Takımın başına geldiği günden bu yana inanılmaz işlere imza atan başarıyla çalıştırıcının Samsunspor’u bu kaos ortamından kurtaracağına inanıyorum.

19 Mayıs Stadyumu’nda yepyeni bir sayfa açmak için Trabzonsporun mağlup ederek son haftalara küme düşme hattından uzaklaşıp girmeliyiz. Bu nedenle yine en çok Samsunspor taraftarına görev düşüyor. Yıllar sonra çıktığımız Süper Lig’de korkulu rüya görmek istemiyorsak Karadeniz derbisinde sahadan istediğimizi alarak ayrılmalıyız.

Son beş haftada yaşadığımız puan kayıpları nedeniyle bulunduğumuz konum pek iç açıcı olmasa da her şey bir galibiyete bakıyor. Bu nedenle tüm Samsunspor taraftarlarını cumartesi günü oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında 19 Mayıs Stadyumuna davet ediyorum.

Bir sonraki köşe yazımla görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR