Ohh bee..!

- Son haftalarda başarısız sonuçlar alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Samsunspor Futbol takımı, bir de üstüne üslük yaşadığı yönetim krizlerinde verdiği olumsuzluklar üzerine üstündü dolaşan kara bulutları dağıtmak, alt sıralardan koplak, daha doğrusu rahat bir nefes almak için bana göre altı puanlık bir seyircisinin önüne çıkacak.


- Malatyaspor ile olan rekabetinden karlı olarak çıkmak isteyen rahat bir nefes almak isteyen Samsunspor takımı bütün olumsuzluklara rağmen büyük destekçisi olan taraftarınında desteğiyle işte böyle bir maça çıkacağı maç öncesi düşüncelerim olarak kafamın içindeydi.

- Hava çok güzel, saha çok güzel, seyircide desteğini ortaya koyup maça gidince kazanmamak için hiçbir sebep yoktur diyorum.

- Şimdi bazı dostlarımız işte şöyle oynaması lazım böyle oynaması lazım diye diye fikir yürüteceklerdir.

- Kazanmak için herşey mübahtır. Samsunsporda sahada bu maçı kazanmak için herşeyini daha doğrusu bütün kozlarını oynayacaktır.

- Stada girince seyircinin azlığını görünce inanın şok oldum.

- Samsunspor maça hiçte iyi başlamadı. İlk 10 dakikadan sonra oyuna ağırlığını, koymaya başlayan Kırmızı-Beyazlı takım 11'nci dakika öyle bir gol kaçırdıki belkide maçın kırılma noktası olmuştu.

 

- 19.'cu ve 40.'ncı dakikalarda Samsunspor takımının bomboş kaleye atamadığı 2 gol daha vardıki, Samsunspor takımının devreye 3-0 gibi bir avantajla girmesini sağlayacaktı. Ama siz bu golleri atamamışsanız tabiki avantj sağlayamazsınız. Galip gelmek için golü yapmasınız nasıl geleceğiniz artık tesadüflere kalacaktır.

- Samsunspor ikinci yarıya istenilendende hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla Malatyaspor kalesini bunaltmaya başlaması gole davet olarak görünürken konuk ekibinde ani kontra atağa bağlı oyununda kaleci Hasan'ın yerinde müdahaleleri sonunda rakibe gol şansı tanımaması kalesinde güven vermeye başlaması oyuna ayrı bir güzellik verirken Samsunspor takımı dakikalar 64'ü gösterirken verilen penaltıyı Burhan gole çevirince Samsunspor özlediği gole kavuşmuş oldu.

-

Gol sonrası karşılıklı ataklar halinde geçmeye başlayan maçı izlerken bazı oyuncuların oyunun stresinden sinirlendiği de gözlerden kaçmadı.

- Seyircinin en çok hoşuma giden olayı ise maraton tribünlerinde açılan pankarttı. "SAHİPSİZ ŞEHİR -  SAHİPSİZ TAKIM" ne kadarda anlamlıydı. Her halde bazıları enazından açılan pankarttan hisse kapmıştır diye düşünüyorum. Sonunda 3 puanla maçtan ayrılma diye düşünürken maç 2-0 oldu.

-Ohhh beee dünya varmış.

- Sağolun çoçuklar.

- Bizden söylemesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR